štvrtok 29. marca 2018

Osvieženie na pár minút

Soloos rakytník-pomaranč sprchový olej



Ahojte!
Sprchové gély zase až tak moc neriešim. Kým nie je nejaký príliš zlý alebo dobrý, nemám potrebu o ňom niečo písať. Keďže vám píšem o tomto, musí byť v niečom výnimočný, že áno :)


Názov sprchovací olej ma celkom navnadil, pretože v Brne mám veľmi suchú pokožku. Doma to až tak necítim ale tu mi naozaj šupinkuje a nespráva sa dobre. Preto sa tu pozerám po nejakých ráznejších riešeniach. Napríklad už nechcem sprcháč ale olej.


Tento olej má celkom fajn balenie. Po otvorení ho môžete rovno liať. Keď ho na seba vylejete a začnete rozotierať, nevytvorí sa žiadna pena. Len pod prstami budete cítiť, kde ste ho naniesli a kde nie. Na pokožke je žltý a krásne vonia. Ja milujem tú vôňu. O vôni by som mohla napísať samostatný post. Je to zase raz citrušová ale tento raz pomaranč. Milujem pomaranče, pomarančovú šťavu a ich vôňu.



Jediná vec, ktorá mi vadí je, že tá vôňa sa neudrží dlho. Po vysušení uterákom ju už necítim. Ale vždy, keď si idem zabehať a vrátim sa zmohnutá, po sprche v tejto krásnej vôni som ako znovuzrodená. Ďalším obrím bonusom je hodvábne hladká pokožka. Keď sa natieram, necítim už také pnutie. Nesprchujem sa každý deň, lebo si mylsím, že to nie je zdravé. Ale ak sa sprchujem náhodou dva dni po sebe, netreba sa znova natierať na druhý deň. Je to naozaj skvelé.

Tento olejček odporúčam každému, kto má problémy so suchou pokožkou. Sama si ho istotne budem kupovať aj cez leto. A hneď zajtra idem pozrieť, či nemajú viacej vôni. Cena je o čosi vyššia oproti bežným sprcháčom (127kč) ale pre mňa sú benefity oproti iným sprcháčom rovnako vyššie.

Riešite, aký sprchová gél kúpiť?



2 komentáre:

  1. Tá vôňa musí byť parádna! Ja sprcháče vyberám podľa vône. Ak ma zaujme, tak kupujem. Ale je pravda, že málokedy kupujem nejaký opakovane, to sa mi stalo len pri fajnovom mätovo-malinovom zo oriflame :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mmmmm malina mäta znie super, presne také mám rada. Škoda, že je to oriflame :/ odtiaľ už nenakupujem .

      Odstrániť