nedeľa 18. marca 2018

Rihanna trafila klinec po hlavičke

Fenty Beauty Gloss Bomb



Ahojte!
Fenty Beauty som chcela vyskúšať, odkedy som videla prvé recenzie. Vždy som natešená z každej novej značky. Aj keď je veľmi ťažké udržovať krok s novinkami. Zrovna v období, keď bolo fenty beauty novinka, išla moja známa do USA, takže mala jasnú úlohu. Priniesť mi nejaké veci z fenty.



Jedno  nich bol aj lesk gloss bomb, pretože som si bola istá, že sa mi bude hodiť. Pozrela som si totižto veľa videí a každá youtuberka v ňom vyzerala fantasticky. Nezáležalo na farbe očí, pleti či vlasov. KAŽDÁ! Toto sa Rihanne podarilo.



Keď mi prišiel bola som prekvapená balením. Je veľmi veľké a robustné oproti ostatným mojim produktom. Nezmestí sa do stojanu na rúže. Má 5 hrán, strieborný vrchnáčik a obrí aplikátor. Toho som sa zo začiatku bála ale teraz musím povedať, že zbytočne. Lesk nemusí byť až taký presný ako napríklad červený rúž.



Nanáša sa veľmi pohodlne a na perách mi nevadí. Lesky mi doteraz vadili ale výrobné technológie kozmetiky sa zlepšujú každým dňom a tento lesk ma presvedčil o tom, že potrebujem ďalšie lesky. Na perách vôbec nevysušuje, práve naopak. Ak mám telový rúž, ktorý vysušuje, na neho nanesiem lesk a všetko je v poriadku.




Výdrž neviem zhodnotiť, keďže toto je môj prvý lesk po extra dlhej dobe. Ale také pitie vydrží, jedlo už nie. Ja by som povedala, že také 4 hodiny. Ale ja ho aplikujem častejšie. Jeho vôňa je strašne umelo sladká. Nie, že by mi to vadilo, len musím to skonštatovať. Pripomína mi to niečo z detstva ale nikto si nevie spomenúť čo.



Ak máte možnosť kúpiť si tento lesk, istotne by som vám ho na leto odporučila. Viem, že sa vám bude hodiť a na leto ho vynosím aj ja. Očakávam, že Fenty Beauty plánuje prísť aj do ČR, kvôli poslednému nápisu, ktorý je v češtine. To bude skvelé!

Skúšali ste už niečo z fenty beauty?

2 komentáre:

  1. Pre mňa je toto značka, ktorá ide úplne mimo mňa. Možno keď uvidím niečo, čo ma veľmi zaujme, tak vyskúšam. Zatiaľ nie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som po uvedení tej paletky a nových rúžov ostala trošku rozčarovaná. Tie sa mi úprimne až tak nepáčili.

      Odstrániť