streda 2. septembra 2015

Zatiaľ nepresvedčil

Inglot očná linka odtieň 





Ahojte!
Inglot je pre mňa veľká neznáma a myslím, že to tak aj chvíľku ostane. Vždy ma lákalo ísť si tam niečo kúpiť ale akonáhle som sa dostala do Douglesu, kde sa predáva v Brne, odišla som naprázdno. Raz som sa teda rozhodla, že si MUSÍM niečo kúpiť, keďže je to tak známa značka. Nakoniec to padlo na linku na oči. 


Linka je zabalená v krabičke. K samotnému produktu sa dostanete cez šróbovacie viečko a zalepený vrch. Samotného produktu je tam viac než dosť. Viac ako by ste v živote spotrebovali.


Pretože sa vám s nimi stane na oku toto. Celé to uschne a popraská. Bohužiaľ sa mi to stávalo často. Veľmi ťažko sa používa. Keď robíte linku, štetec kĺže po oku a musíte pritlačiť. Lenže akonáhle pritlačíte farba vytečie aj spodkom aj vrchom a stred je bez farby. Čo asi nezoberieme ako novú mega modernú linku.




Farba je to ale celkom pekná. Baklažánová. Keď sa s ňou trošku naučíte pracovať, viete nakresliť akú-takú linku. Dokonca vydrží celkom dlho ale začne sa droliť.  Ja osobne som si chcela kúpiť ešte minimálne žltú ale som odradená od kúpy.

Inglot ma zatiaľ nepresvedčil, že by som chcela navštíviť ich obchod. Ešte stále mám doma nejaké tiene, takže dávam mu šancu. Ale popravde nemám moc chuť ich skúšať.

Akú sú vaše skúsenosti s Inglot?

5 komentárov:

  1. Looks nice

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám a názor na ni mám úplně stejný. Stíny jsou lepší, s těmi jsem spokojená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám len lak doma a ten je skvelý, bol to môj svadobný. Inak neviem posúdiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JA som rozmýšľala nad týmito lakmi ale asi radšej investujem do efektových lakov :)

      Odstrániť