nedeľa 27. septembra 2015

Bitch Slap Cosmetics...vážne?!

Bicth Slap! cosmetics






Krásny deň!
Vo svete internete natrafíte na rôzne indie kozmetické značky. Je ich tam fakt kopa.Zrovna k tejto značke som sa dostala cez instagram pri hľadaní dokonalého electricblue odtieňa. Objednala som si ho a aby nebol v taštičke sám, objednala som mu túto "vežu". Kupovala som ju v akcií, lenže bohužiaľ mi nedošla v OC. Takže som ju dala preposlať do hotela v New Yorku. Každý deň som sa bola pýtať, či mi náhodou nedošiel balík. Celkom som sa bála, že to nestihnú ale nakoniec je všetko v poriadku u maminky :) 
Vežu som pravdupovediac objednávala čisto zo zvedavosti a kvôli tomu, že bola v akcií. Bolo tam na výber asi z troch kombinácií a vybrala som si túto so žltým pigmentom. A ja žltú môžem. 



Balenie je nanajvýš nepraktické a vždy, keď ho otváram, stratím kúsok produktu. Musíte odšróbovať vrch. Na vrchu je nálepka, ktorá nevyzerá vôbec dobre. Celkovo s balením nie som spokojná. 








Mená farieb som nenašla, takže začneme od modrej. Je to krásna čierno modrá so svetlomodrými trblietkami. Na oko sa aplikuje trošku ťažšie, pretože tie trbietky jemne škrábu viečko. Nakoniec ale aj tak opadajú a vám ostane iba denimová farba.

Bronzová je asi najpužiteľnejšia. Má krásnu konzistenciu. Niečo ako keby pomeliete Urban Decay tiene. Výborne sa nanáša, rozotiera. Stačí raz namočiť štetec a máte namaľované celé viečko.

Pri žltej je podobný problém ako s modrou. Obsahuje trblietky - škriabe, no trblietky neopadávajú. Ale navyše má oveľa kriedovitejšiu konzistenciu. Za mňa najhoršia konzistencia z veže.




Tu je dôvod, prečo som Bitch Slap objednávala. Už strašne by som chcel výrazná Royal/Electric blue tieň. Tento na fotkách vyzeral, že by mohol byť ten pravý. Bohužiaľ na swatchi vidíte, že je to skôr denimová farba, čo ma veľmi mrzí. Navyše sa tiež zle nanáša a nevydrží viac ako dve hodiny a to už s bázou.

 Myslím, že táto značka je pre mňa akurát tak strata peňazí. Už nikdy si od nich nič neobjednám a vy nemusíte zháňať. 

Čo bolo v poslednej dobe vaše sklamanie?
Kupujete aj značky, ktoré niesú veľmi známe?

7 komentárov:

  1. Ale odstíny mají pěkné.Ta bronzová je skvělá.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bronzový je asi najlepší, ak chceš, pošlem ti ho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na poslední fotce se mi ta modrá moc líbí. Škoda, že jsou tak hrozné. Já si takové neznámé věci ani nekupuji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Žltá v balení vyzerá krásne, škoda, že aj pri použití nie je dobrá lebo hneď by som ju brala. Žltú farbu buď v ceruzke, v tieni alebo v linke hľadám už poriadnu dobu a nikde ju nemôžem nájsť. Rada by som ju využila na nejakú tú linku :) Nechápem prečo sa aj ceruzky nevyrábajú v takých žiarivých farbách. Nevedela by si mi poradiť, kde by sa dalo niečo zohnať v žltej farbe? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak chceš, pošlem ti ju :) No myslím, že yves rocher, mac alebo inglot majú isto :)

      Odstrániť
    2. Keď je taká ako píšeš, tak veľmi mi to nepomôže :) No musím popozerať, dúfam, že sa mi niečo nájsť podarí :) Ďakujem za tip :)

      Odstrániť
    3. Ale ja by som sa jej bez výčitiek zbavila :D Nieje zač :)

      Odstrániť