štvrtok 28. apríla 2016

Čokoláda všade!

Lush čerstvá maska Cupcake





Ahojte!
Doteraz som žiadnu vec, okrem pílingu na pery, z Lushu nemala. Jednoducho preto lebo som si nevedela vybrať. Mám pocit, že keď prídete do Lushu a nechodíte tam pravidelne, je tam toho strašne veľa. Ja sa teda nikdy neviem zorientovať. Ak by som možno vedela, čo chcem, bolo by to fajn. Ale ja som nevedela, čo z Lushu chcem.  Jednoducho som si chcela vybrať na mieste. Ale vždy som odišla naprázdno.


Raz som sa nudila a hľadala som masku, ktorú by som si mohla kúpiť. Nechcela som už práškovú, pretože ma nebaví to stále miešať. Nejakým spôsobom som sa dostala na stránky Lush a objednala si Mask of Magnaminty a dve iné veci. Ako darček mi prišli dve veľké vzorky masiek. Prvá z nich je CUPCAKE. Tú sme s priateľom vyskúšali už v UK, ale odvtedy som na ňu zabudla. Jedná sa o masku na mastnú a problematickú pleť. Mastnú pleť teda nemám. Niekedy sa vytvoria problémové vyrážky, takže ma potešila. Konzistencia masky je veľmi tuha a musíte jej použiť obrovské množstvo. Keďže sú však masky čerstvé, vôbec to nevadí, pretože ich musíte aj tak minúť. Ja som ju doteraz používala tak raz za týždeň.


Maska vonia absolútne krásne a neodporúčam ju používať hladná. Pretože potom máte chuť ju aj jesť. Po nanesení začne na pleti zasychať. Ja si nestopujem čas ale všimla som si, že mi zaschne na pleti cca za 5 minút. Potom ju idem zmyť. Obrovský rozdiel pred a po nevidieť. Ale trošku sa maska činila a aspoň mi stiahne póry. Veľké čierne bodky alebo vyrážky nezničí. Iba také menšie. Dlhodobým používaním sa to samozrejme zlepšuje, čo sa mi páči. Pleť nevysušuje.


Ja si myslím, že je pre mňa maska zbytočná a nekúpila by som si ju druhýkrát. Iba preto, lebo si nevie poradiť so všetkým naraz a nedá sa kúpiť všade. Pretože ju treba naozaj pravidelne používať a neviem, či ju chcem stále objednávať. Ešte vyskúšam Mask of Magnaminty, ktorá je kultový produkt a uvidím, či sa oplatí objednávať. 

Čo mi odporučíte z Lush?
Používate nejakú masku od nich?

6 komentárov:

  1. neviem ci by som sa nepokusala zjest alebo potom by padla ina cela cokolada ked raz citim coko tak koniec
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja ju práve mám rada. Dobre mi sťahuje póry, pleť sa mi po nej menej mastí a aj nedokonalosti sa čiastočne vyliečia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak možno je to len tým, že nie je zrovna určená na moju pleť :)

      Odstrániť
  3. tiež ma ako prvé napadlo že by som ju zjedla :)) takto nás pokúšajú :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No stáva sa, že kozmetika mega krásne vonia, úplne na zjedenie :D

      Odstrániť