pondelok 14. januára 2013

Porovnávačka

POROVNÁVAČKA




Už roky používam rovnaký krém na tvár. Je ním GARNIER rúžový. No začala som používať lieky na pleť a mala som pocit, že pleť mi treba oveľa viac vyživiť. Všetci mi radili modrú NIVEU. Lenže, kto číta blog vie, že nivea a moja pleť k sebe nejdu. Hľadala som iné krémy. Na čo som prišla?


HIMALAYA Nourishing skin cream 50 ml - Neviem kde som čítala recenziu na iné produkty tejto značky.Bola kladná a podľa mojej logiky, by mali byť aj všetky ostatné produkty dobré. No je to zlá logika. Aspoň v mojom prípade. Ale pekne poporadí. Krém má super konzistenciu- ľahkú až mierne vodovú. Skvele sa mi vsiakne do pokožky. Hnusne sladko smrdí a bolo mi zle keď som si ho dávala. Trpela som to, pretože chvíľu mi prišlo že má super účinok. Pleť vyzerala lepšie a vyživenejšie. Po asi dvoch týždňoch sa mi však okolo úst objavili vyschlé mapky. Netušila som z čoho, a tak som si miesta ešte viac natierala krém v domienke, že to pomôže.  HA-HA-HA! Po každom natretí som mala pocit chvíľkovej úľavy ale potom to bolo suché peklo. Nakoniec som vysadila krém a všetko sa vrátilo doporiadku. Dala som ho sestre a ona ho v pohode používa. Takže chyba je asi vo mne. Ale za seba neodporúčam vyhodené prachy.


GARNIER softening care 50 ml - Tento krém používam na tvár už strašne dlho - niekoľko rokov. Presne ten istý používam aj na telo každú zimu(teraz mám trocha zmeny ale o tom neskôr).  Má veľmi podobnú konzistenciu ako Himalaya. Vonia mi miliardukrát lepšie. Vsiakne sa rýchlo vyživí mi pokožku. A čo je pre mňa najdôležitejšie funguje.  Jediná nevýhoda je, že teraz je málo vyživujúci (kvôli liekom) a leskne sa mi z neho čelo. Skúšam ešte jeden krém ale ani ten nevyzerá najlepšie. A keď vám na neho napíšem recenziu, vrátim sa k tomuto miláčikovi. Pre mňa je to víťaz- Za málo peňazí veľa muziky. Odporúčam.




Konzistenciu majú približne rovnakú.


Oba majú 50 ml ale Himalaya klame telom. Na spodku má ešte prázdny priestor. 



Na záver by som len chcela povedať, že tieto krémy sedia alebo nesedia mne. U vás môžu mať úplne opačný účinok. Napíšte mi ak máte nejaký vyživujúci krém, ktorý stojí zato vyskúšať. Ďakujem :)


8 komentárov:

  1. himalayu som neskúšala a ten garnier mi úplne ale úplne neadol robil na pleti len neplechu.. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to nechápem :/ Garnier ružový je moja láska a stálica asi ako ružová bioderma :D

      Odstrániť
  2. Himalaya je pre mňa top krem,za cenu 1,5€ je bezkonkurenčný,nádherne vonia a uplne mi sadol.takže sto ludí,sto chutí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď píšem, že problém je asi vo mne. :/ Nechápem,, čím to môže byť.

      Odstrániť
  3. tenhle krém od Garnier používám strašně dlouho a je můj nejoblíbenější :) Ten druhý bohužel neznám

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani neskúšaj ak ti vyhovuje garnier. :D Pre mňa tiež top :D

      Odstrániť
  4. nepoužívam ani jeden. ale super extra výživný krémik na tvár je tento
    http://www.eshop.prevas.biz/kremy-na-tvar/336-pletovy-krem-s-kakaovym-maslom-150-ml-8594162051267.html

    OdpovedaťOdstrániť