nedeľa 13. mája 2012

New in

New in 

Am wochenende ist alles anders(cez víkend je všetko inak). Tento víkend to platilo 100%. Vôbec som nemala čas sa ani namaľovať, nie to ešte čosi nakupovať. Ale akonáhle prišiel piatok, neodolala som. Keď som mala vlasy nafarbené, zbehla som do drogerky. Nemala som vôbec plán čo kúpiť, ale nakoniec som nakúpila špirálu, laky, krémy, šampón atď....





Ako prvý som si kúpila lak Mavala odtieň číslo 30 MEXICO. Lak Mavala už mám jeden a na oba chystám špeci recenziu, tak sa tu nejdem rozpisovať. Ďalšie dva boli z Essence a posledný je Loreal. O všetkých lakoch napíšem viac, keď ich otestujem. 






Milujem drogériu Teta. Vždy, keď tam nakupujem, dostanem darček. V piatok som k nákupu šampónu dostala kefu. A ak by som si kúpila ešte jeden výrobok SYOSS, mohla by som zotrieť žrebovaciu kartičku a vyhrať nejaký ďalší výrobok. Ale ja som chcela kefu, tak mi stačilo. Šampón je na farbené vlasy a je úplne bez silikónov. Idem vyskúšať takýto šampón, pretože DEWY ma s nimi vystrašila. Aj keď som čítala že silikóny sú uznaná kozmetická prísada, ktorá nieje zdraviu škodlivá, to vyskúšam. Po dlhšom užívaní napíšem verdikt.







Tieto malé laky som uvidela v sobotu HM-ku. Sú malé a milé. Hlavne si myslím, že to budú konečne laky, ktoré stihnem minúť skôr ako zaschnú. Majú len 5 ml. Vybrala som si myslím, že všetky farby okrem ružovej ale kúpim si aj tú. Som zvedavá na výdrž, hlave kvôli cene- 0,95 € . Napíšem ešte ako to celé dopadlo.



Tieto dva telové krémy som si kúpila kvôli vôni. Ja proste zbožňujem kozmetiku, ktorá vonia. Oba som kúpila čisto náhodou. Prvý som si kúpila krém BALEA SPLASHY KIWI. Zhodila som ho košíkom a keď som ho zdvíhala, všimla som si kivi na obale a ovoňala. Tá vôňa ma dostala, je to ako nejaké gumové kivi cukríky. Dala som si ho po kúpaní a celá pokožka mi krásne voňala. Vydržal voňať možno tri hodiny a potom po vôni, tobôž nie po hydratácií ani slychu. Ale mne sa pokožka cez leto nevysušuje moc, takže pre mňa na leto ideálny. Druhý som si kúpila tiež náhodou, keď sme išli do Žiliny do kina na The Avangers. Hľadala som niečo pre maminku a nakoniec som natrafila na Loccitane. Chodím sem veľmi rada. Predavačky sú veľmi milé a ochotné, vždy poradia. K nákupu som dokonca dostala aj vzorky pre maminu - protivráskový krém a pre mňa šampón na objem vlasov. Ich kozmetika je skvelá a úžasne voňavá. Narozdiel od Balei vôňa vydrží oveľa dlhšie a hydratácia sa ani nedá porovnať. Škoda, že cena je veľmi vysoká, takže si jej doprajem naozaj málo. Ale kto nemá hlboko do vačku, si nakúpi a bude isto spokojný. 






Nakoniec tu mám svoju vychytávku z Lidla. Sú to čistiace obrúsky na okuliare. Mám handričku na okuliare z optiky, ale mastnotu nezotrie a vždy niečo necháva na skle pri ráme okuliarov. V balení je 50 navlhčených kapesníčkov. Každý je zabalený zvlášť, takže sa nemusíte báť, že vám vyschnú. Voňajú ako dezinfekcia, ale to je pre mňa plus, pretože ja môžem vôňu dezinfekcie. Ak máte okuliare, nie je čo riešiť. Isto skočte do Lidla :)

6 komentárov:

  1. veľmi pekné veci,tie obrúsky z lidl máme doma tiež

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem :) Sú super ale akosi sa ich bojím použiť aj na foťák :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. JA tie utierky používam aj na NB a sú skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JA akosi iba na okuliare. Ale isto majú široké využitie:)

      Odstrániť
  4. pekné veci...:D škoda, že je Loccitane tak drahá značka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je dosť škoda ale treba si odlesovať zľavy a ísť nakupovať. Alebo si kúpiť balíček výrobkov to sa oplatí viac:)

      Odstrániť