nedeľa 30. septembra 2018

Červený set

Sephora 


Ahojte! 
Príbeh za týmto setom je pre mňa veľmi výnimočný v tom, že sa jednalo o prekvapenie od môjho priateľa. On nevie udržať tajomstvo. Ani keď sa snaží. Vždy mi povie, že má pre mňa prekvapenie. A tým to celé skazí. Neznášam to! Až kým som nešla v decembri na dva týždňe do Brna. Zbalil mi takú tašku "pre kamaráta". Povedal, že je tam dáka nabíjačka. Ani som sa do tej tašky nepozrela. Mne dal sáčok so zázvorovými perníkmi na Mikuláša. 


No a keďže ma už pozná, tak mi v deň Mikuláša písal, že či mám ešte keksíky a vedel, že odpoveď bude záporná. Tak mi povedal, že vedľa nabíjačky pre kamaráta je tam iný balík a ten je pre mňa. Hneď som sa išla pozrieť a našla som tam tieto rúže. Nevedela som čo povedať! Bolo to pre mňa ultimátne prekvapko, keďže on fakt nevie udržať tajomstvo. 


Bolo tam 5 produktov, z ktorých ma naozaj potešili 3. Čo je povedzme si úprimne, dobrá bilancia. 


Ceruzka od Bite Beauty ma potešila neuveriteľne moc. Bite Beauty mám rada a rada skúšam ich produkty, ktoré sú väčšinou veľmi kvalitné. Táto ceruzka má veľmi dobrú farbu a nanáša sa celkom jednoducho. Rada by som ju používala častejšie ale úprimne tak trochu na cerzky zabúdam. Ale keď ju použijem som veľmi spokojná. 


Kat von D má kvalitnú kozmetiku a milujem ju používať. Tieto rúže sú jedny z najlepších tekutých rúžov, aké som skúsila. Nosila som ju jednu dobu cez let skoro non stop a ešte stále sa k nej rada vraciam. Jedná sa o červenú s kvapkou oranžovej ale stále nositeľnú myslím si, že pre všetky typy pleti. Vydrží naozaj hodiny a keď si dáte druhú vrstvu, nepuká ani sa nezlieva do záhybov. Odtieň Santa Sangre je teda skvelý doplnok do mojej kolekcie. 


Smashbox ma až tak nepotešil iba kvôli farbe, ktorú nenosím často. Úprimne by som bola radšej, keby sa jednalo o niečo nemetalické. Tento rúž udem nosiť v decembri, počas vianočnej sezóny ale inak pre neho nevidím až také využitie. Navyše mám úplne rovnaký odtieň z MAC. Takže teraz mám dva, ktoré budem počas decembra striedať. Tento má konzistenciu ako hustý lesk, ktorý sa ľahko otiera. Ale na druhú stranu vonia pekne. No veľmi dlho nevydrží. 


Posledná vec, ktorú som dostala v balíčku mimo vzorky masiek na pery, bol tento lesk od Anastasia Beverly Hills. Najskôr som si myslela, že sa jedná o tekutý rúž, ktorému trvá veľmi dlho zaschnúť ale realita je taká, že je to extra pigmentovaný lesk. Zistila som to až vtedy, keď som dojedla hamburger a lesk bol všade inde, len nie na perách. Tam nevydrží ani hodinku. Raz som ho zobrala do školy na jedno cviko a keď som sa vracala na byt, bol celý roztečený. Bohužiaľ toto vôbec nie je dobrý lesk a najoršie je, že v tejto farbe je v podstate nenositeľný. 

Za tento set som rada. O niečo viac som rada, že môj priateľ bol schopný udržať tajomstvo a prekvapiť ma. Vyskúšala som pár vecí a musím uznať, že Kat má stále dobrú kozmetiku. Pretože v poslednej dobe sa mi zdalo, že sa o svoju značku až tak nestará. Navyše Bite Beauty je nová láska. 

Chceli by ste, aby takéto sety boli aj v českej Sephore/na Slovensku?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára