štvrtok 8. septembra 2016

Nikdy neminiem

Urban Decay moondust odtieň Zodiac



Ahojte!
Značku Urban Decay mám veľmi rada. Je mladistvá a plná dobrých nápadov. Mám od nich väčšinu mojich paliet a kvalita ich tieňov je pre mňa skvelá. Najviac sa oplatí nakupovať palety ale niektoré odtiene majú len ako single. Moondusty sú extrémne pigmentované tiene s mikrotrblietkami, ktoré sa dajú použiť aj na mokro.


Obal je krásny. Podľa fotiek na internete mi prišiel odfláknutý ale naživo je fakt krásny. Nebudeme si klamať, keď kupujem drahšie tiene, chcem aj krajší obal. Horné viečko tieňa je ako keby 3D efekt.



Baleie obsahuje 1.5 gramu. Farbu Zodiac som si vybrala preto, lebo mám rada zelené tiene a tento má zaujímavé zlato, hnedo, zeleno, čierne odlesky. Je tam toho naozaj veľa. Hodí sa mi skôr na zimu. Pretože cez leto nebývam chorá, takže nesmrkám, čo znamená, že môžem používať rúže. Cez zimu zase radšej výrazné oči.



Nanášam ho vždy na bázu, ako každý môj tieň. Bohužiaľ potrebuje pretrieť viackrát, pretože na prvýkrát vám dá celkom slabú vrstvu, Na fotke môžete vidieť jednu vrstvu vľavo a viacero vrstiev vpravo. Keď ho však nanášate, trošku z neho odpadávajú trblietky. Nie sú až také mikro, ako mali v popise. Čo je ďalšia vec, ktorá ma na ňom hnevá. Výdrž má však dobrú. Nezalieza do očného záhybu. Jediný problém je teda s nanášaním, ktoré musí byť dlhé a najskôr by som robila oči, poumývala a nakoniec použila make up.
Osobne by som si ho už druhýkrát nekúpila. Neviem, ako je to s inými farbami ale pri UD sa viac oplatia paletky, kde vás jeden tieň stojí cca 2-3€.Na rozdiel od tohoto, ktorý stál cca 20€. Nie je to úplné sklamanie ale je to sklamanie od značky, ktorú mám ako top na očné tiene.

Máte nejaký moondust?
Ako ste s nimi spokojné?

2 komentáre:

  1. Naprosty souhlas, muj Polyester Bride se vhova stejne. Stve me to, dela fakt bordel pod ocima a aby vynikla barva, taky ho musim davat vic vrstev, takze nakonec mi toho pod oci napada dost. Paletky se urcite vyplat vic, ale zas na nektere stiny jsem zjistila ze mam asi alergii :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. OOO to je mi ľúto, mne sa pritom niektoré farby strašne páčili. Ale asi ho už nebudem kupovať. Ako alergiu na produkt alebo na farbu? :O

      Odstrániť