štvrtok 21. júla 2016

Za plnú sumu nikdy?

Clinique chubby stick  pudgy peony




Ahojte!
Chubby stick som si vždy chcela kúpiť ALE príde mi na Slovensku strašne drahé. Dať za farebný balzámik viac ako za normálny rúž je naozaj moc. Lenže potom som ho našla v USA lacnejšie a kúpila som si hneď dva. Jeden sa mi podarilo stratiť a prinášam vám recenziu na druhý. 


Balenie sa mi páči. Clinique podľa mňa začala s týmto ceruzkovým balením a vyšlo im. Vždy je zabalené v klasickej Clinique zelenej krabičke. Ceruzka je v danom odtieni ako produkt, čo uľahčuje hľadanie. Tento nápad sa mi takisto veľmi páči. Samotný produkt je voskovitejšej konzistencie a dobre sa nanáša. Kĺže po perách a stačí jedna vrstva, aby ste mali jemne zafarbenú lesklú vrstvu. Ak chcete výraznejšiu farbu, musíte si po perách prejsť viackrát. 


Voskovitá konzistencia pery nevysúša ale ani nehydratuje. Rada ho nosím aj v dni, keď by som si asi inak rúž nedala, lebo by som sa bála, že ho zjem, alebo že mi vysuší pery. Výdrž nie je skvelá a nedá žiadne jedlo, možno jemné pitie. Ale nevadí, jednoducho to bez zrkadla pretriete znova. Nerozpíja sa a jeho tvar umožňuje nanášanie naozaj aj bez zrkadla ak sa ponáhľate. Stále si myslím, že by som za neho 18€ nedala a odkedy používam netestovanú kozmetiku, ani nedám. Bohužiaľ clinique testuje, takže už od nich nebudem nakupovať. 

Skúšali ste už chubby stick?

3 komentáre:

  1. Ještě jsem nezkoušela, ale taky mám pár barevných balzámů, které vydrží jen malé pití a i přesto jsou mé oblíbené. :-) Testování kosmetiky na zvířatech se mi taky nelíbí.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mala som Chubby Stick dávnejšie a mala som ho rada. Ale neohúril ma natoľko, že by som si ho kúpila za ten peniaz znova... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noooo ani ja ho samozrejme už nekúpim. Príde mi tu strašne drahý a hlavne testovaný na zvieratách.

      Odstrániť