utorok 19. júla 2016

Čo mi bude chýbať?

MAC Lícenka odtieň Peony Petal



Ahojte!
Odkedy nakupujem iba netestovanú kozmetiku, sa vyhýbam MAC predajniam. Je to pre mňa zvláštne, pretože vždy, keď som niečo potrebovala, išla som tam. Dokonca som tam chodila iba tak, s peniazmi vybrať si NIEČO. Najradšej mám od nich lícenky. Pretože majú obrovské množstvo farieb. Zistila som, že mi sedia veľmi jemné ružové odtiene. Jednu som doma mala, ale ako vždy, chcem viac. O túto som poprosila sestru, nech mi ju donesie. Hľadala som swatche cez net a potom som čakala. 
Objednala som si refill balenie, takže obal asi popisovať nejdem, keďže som ju dala do väčšej paletky. Chcem si nakúpiť nejaké iné netestované lícenky a dať ich do zvyšných miest, dúfam, že nájdem rovnakú veľkosť. 



Ako som hovorila, páčia sa mi na mne svetlé ružové odtiene. Podľa swatchov na internete sa mi zdala aj táto lícenka svetlá, iba trošku viac výraznejšia. Keď mi prišla, bola som prekvapená, že je oveľa viac krikľavejšia, ako som si myslela. No vôbec to nevadí, pretože s ľahkou rukou sa dá veľmi dobre naniesť. Na fotke je vľavo a vedľa nej je jemná lícenka DAME, ktorá je moja obľúbenkyňa. Niekedy ju miešam s jemnejšou farbou, niekedy ju použijem samotnú. Výdrž má ako všetky MAC lícenky naprosto skvelú. Stačí mi ju použiť len raz. Vyzerá dobre na všetkých odtieňoch pleti. Míňa sa veľmi pomaly, ak by to bola moja jediná lícenka, myslím, že by mi vydržala aj niekoľko rokov. Keďže ich mám viac, myslím si, že mi vydrží večnosť.


Máte náhradu za MAC lícenky?
Čo by ste kúpili vy?

2 komentáre:

  1. ja mam rada pupa licenky tie su netestovane ale neviem porovnat s MACom kedze pred tym som nemala financie na ne a teraz sa snazim o to iste co ty
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pupa je naozaj netestovaná? To som nevedela, musím vyskúšať :)

      Odstrániť