štvrtok 14. apríla 2016

Šampón alebo šampúch?

Ponio šampúch na ošetrenie pokožky s ichtamolom a pyritiónom zinku




Ahojte!
Posledná vec, ktorú mím od značky ponio je šampúch. Dostala som vzorku levanduľového, ktorý mi vystačil na dve použitia. Ten sa mi veľmi páčil a keď som začala hľadať na stránkach, ktorý by som si kúpila som našla tento na pokožku hlavy. 


Šapúch je v podstate tuhý šampón, ktorý vám umyje vlasy rovnako dobre ako tekutý. Stačí s ním párkrát prejsť po vlasoch a vytvorí vám obrovskú penu. Balenie je super. Papierové, ľahko recyklovatelné vrecko sa mi veľmi páči. Ale bohužiaľ si musíte nájsť miesto, kde vám vyschne, lebo inak všetko zašpiní. 



Už na stránkach varovali, že táto verzia šampúchu smrdí. Očakávala som teda nejaký smrad. Ale ono to naozaj smrdí, mega ako popol po cigarách. Nie je to nič čo by som chcela mať vo vlasoch. Smrad sa vo vlasoch drží ako pribitý. Vlasy ale umyje precízne, až vám "škrípu" medzi prstami. Veľmi som sa z tohoto javu tešila, až kým som nezistila, že sa mi po ňom začnú vlasy mastiť ešte rýchlejšie. Už  na druhý deň nevyzerajú dobre.


To všetko mi však nevadí, pretože už nemám lupiny. Vlasová pokožka ma už až tak nesvrbí a myslím, že jej celkovo uľavil. Nie príliš ale trochu jej pomohol. Myslím, že ak máte problémy s lupinami, mohli by ste ho vyskúšať. Ten smrad je nanič ale ak to má pomôcť, prečo nie.

Skúsili ste už tuhý šampón?

3 komentáre:

  1. Já bych ten smrad asi nesnesla. Mám ráda, když mi vlasy voní, ale hlavní je, že trochu pomohl. :-) Já mám od Ponia dva jiné šampuchy a jsou celkem fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som taký smradľavý mala od Lush a bol výborný. Vlasy po ňom smrdeli ako údenina. Tento by som vyskúšala, už len kvôli účinku. Ja aktuálne používam proti lupinám od Annemarie Borlind a môžem len odporúčať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lupiny už zmizli, takže skúšam iné šampóny. Ak je problém, na chvíľu sa ten smrad dá vydržať ale necítila som sa dobre :(

      Odstrániť