nedeľa 10. apríla 2016

Nový druh rúžu

Jeffree Star tekuté rúže odtien Posh Spice, Anna Nicole



Ahojte!
Tieto dva rúže som paradoxne vôbec nechcela. Ale objednávalo sa a chcela som vyskúšať kvalitu. Nemali ani Unicorn Blood, ani Celebrity Skin, tak som siahla po náhrade. Myslím si, že aj tak by som sa časom k ním dopracovala. 


Balenie týchto rúžov sa mi  veľmi páči. Dokonca aj tá "tyčka" , na ktorej je aplikátor je priesvitná, čo jej dodáva štýl. Je z veľmi pevného plastu, z ktorého sa vám pri páde na zem odbije kúsok. Zistila som to veľmi bolestivo ale našťastie obsah je v poriadku. Na spodku sú nálepky s názvom odtieňa. Keby nálepky aj ladili s odtieňom, bolo by to ešte lepšie ale tým, že je priesvitný to až tak nevadí. 


Na obaloch sú ružové, metalické hviezdičky a nápisy. To sa mi na nich veľmi páči. Aplikátor na všetkých je neuveriteľne dobre tvarovaný. Dá sa s ním krásne naniesť rúž bez potreby štetca alebo kontúrky. To je asi všetko, čo majú spoločné, konzistenciou sú každý trošku iný. 



Odtieň Posh Spice nebol mojou prvou voľbou ale teraz som veľmi rada, že ho mám. Tento odtieň naozaj nie je pre všetky. Hlavne preto, lebo sa nepáči väčšine chlapov. Dokonca ani môjmu priateľovi. Ale ja nosím make up hlavne preto, lebo ma to baví a keď budem chcieť nosiť šedohnedý rúž, tak budem nosiť hnedošedý rúž. Konzistencia tohoto rúžu je dobre vyvážená. Nieje ani hutný ani vodový. Jediné, čo mi na ňom vadí je spôsob, akým sa nanáša. Je trooošičku fľakatý. Musíte sa s ním pohrať ale keď to zvládnete na perách si nič nevšimnete a nebude s tým vôbec problém. 




Anna Nicole je top odtieň. Nemyslela som si, že by mi rúž dooranžova až tak išiel ale opak je pravdou. Je to asi najkrajší červeno-oranžový rúž, ktorý som mala na sebe. Konzistenia je ešte trošku jemnejšia ako u Posh Spice a natiera sa veľmi rovnomerne. Nemusíte sa báť, že by ste mali efekt žltých zubov. Aj napriek tomu, že je dooranžova ho nerobí. Odporúčam ho každej jednej z vás, ktorá ste rozmýšľali nad oranžovou ale báli ste sa. 


Oba rúže vydržía jedenie, pitie a bozkávanie sa. Samozrejme nehovorím o 4 chodovom obede ale nejaké jedlo vydržia. Strácajú sa postupne, nezaliezajú do vrások, ani sa nerozpíjajú za líniu pier, čo sa mi veľmi páči. Najväčšie pozitívum pre mňa je, že vôbec nevysúšajú pery! Mala som ich aj cez zimu a nevytvoria vám na perách vysušený hnusný efekt. Na druhý deň sú moje pery úplne v poriadku. Pre toto rúže od Jeffreeho milujem a budem ich kupovať aj naďalej. 

Skúšali ste niekedy už značku Jeffree Star?
Fičíte na trende tekutých rúžov?

6 komentárov:

  1. Tyto rtěnky nepoznám, ale odstíny mají nádherné. Ten hnědošedý odstín musí vypadat na rtech zajímavě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mňa by zaujímalo odkiaľ objednávaš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Buď z oficiálnych stránok alebo beautylish.com :)

      Odstrániť
  3. Ja mám doma tiež Posh Spice, ale mám inú skúsenosť. Mám problém s aplikáciou (tak ako píšeš), nepríde mi ale fľakatý. Pery mi vysušuje, nie veľmi, ale predsa. Zalieza do vrások. Aj tak ho nosiť budem, dokonca kúpim ďalšie. Inak objednávala som z oficiálnych stránok.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mňa by zaujímalo,či nechceš v najbližšej dobe vyskúšať od jeffreeho aj ďalšie produkty :) to by som si rada prečítala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Momentálne ani nie, mám tam ešte pár rúžov, tak uvidím :)

      Odstrániť