utorok 12. apríla 2016

Mafia na vlasy?

Ponio candy mafia kondicionér na vlasy




Ahojte!
Som strašne rada, že existuje stále viac značiek, ktoré predávajú prírodnú kozmetiku. Kedysi dávnejšie to bolo veľmi biedne. Drahé veci, ktoré sa jednoducho nevyrovnali tým chemickým. Čím je väčšia je konkurencia tým viac sa firmy snažia zlepšovať svoje výrobky. Niekedy sa stane, že si kúpite naozaj top výrobok a niekedy si poviete, že stále je čo zlepšovať. Čo som si povedala ja pri tomto kondicionéri?


Má balenie skôr ako maska.Je to skôr šróbovacia pixla. Kondicionér má gélovú a ľahkú konzistenciu. Vonia naozaj ako nejaká sladkosť. Niečo pocukrované, ešte som neprišla nato čo , ale viem, že je to niečo pocukrované. Na stránke je upozornenie, že ho treba nanášať menej, ako by ste si naniesli normálneho kondicionéru.

Keď som ho teda nanášala, dala som si ho naozaj maličko, pretože mám jemné vlasy a nechcem, aby boli hneď mastné. Vtedy sa mi na hlave spravila divná guča vlasov alá vrabčie hniezdo, pretože účinok to nemalo žiaden. Na druhé umytie som ho teda dala viac. Malo to trošku účinok ale musela som stále použiť uhladzujúci olejček a rýchlo sa zmastili. Potom som ho použila ešte trošku viacej, stále to nebolo dokonalé ale nepoužila som olejček. Tak či onak sa zmastili do druhého dňa. Potom som vyskúšala umyť si vlasy bez neho  a nemastili sa až tak rýchlo. Z toho mi vyplýva, že mi mastí vlasy a ani ich nevyživí. 


Bohužiaľ je to druhý ponio výrobok, ktorý ma sklamal. Napriek peknej vôni a zloženiu pre mňa nie je dobrý. Značku  skúšam ešte ohľadom šampónov, kde im dávam najväčšiu šancu. Ak sa neosvedčí, prstanem ju samozrejme nakupovať a budem hľadať inde. 

Používate kondicionér?
Ak áno, aký je váš obľúbený?

1 komentár:

  1. Taky jsem si tento kondicionér koupila. Bohužel mi vůbec nevoní a nic sladkého mi nepřipomíná. Spíše mi vůně přijde taková kořenitá. Mám to menší balení a po pár použití už je pryč. Taky s ním nejsem vůbec spokojená. Sice mi vlasy nemastí, ale příště si ho už nekoupím.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť