utorok 5. apríla 2016

Klame telom

Bare minerals očný tieň odtieň Bon Bon



Ahojte!
Bare minerals je značka, po ktorej som nikdy netúžila nemám ju medzi značkami, ktoré MUSÍM vyskúšať. Iba som šla náhodou okolo ich obchodu. Povedala som si, že si zoberiem niečo na otestovanie a uvidíme. Keďže som bola vtedy v USA mala som toho naozaj veľa a zobrala som si niečo neobyčajné. Čierno-zelený tieň som ešte nemala a predstavovala som si s ním rôzne dymové líčenia. 

Pravda je taká, že si oči veľmi nelíčim. Výrazné mávam skôr pery. Takže ho veľmi často nenosím. Vždy si poviem, že si ho dám na párty ale nedarí sa mi. Je veľmi jemne namletý ale trošku suchší, ako bežné tiene. Farba je v obale čierno-hnedo-zelená. Taká metalická, čo by ste isto použili na významnejšie udalosti. Používala som ho na bázu a nemal problém vydržať celý deň.





Ja som ho použila s bázou, kedy som ho nenatierala ale skôr vtláčala na viečko. Zaprvé som chcela väčšiu pigmentáciu za druhé, aby neopadával. Musela som ho vrstviť, pretože v prvej vrstve bol slabučký a taký nerovnomerný. Ten najsilnejší swatch, ktorý mám na ruke je asi po piatich namočeniach prstu do produktu a naspäť na ruku. Je to veľká slabota! Navyše zelené trblietky ani nie je vidieť. Je to jednoducho kriedový čierno hnedý zlý tieň. Druhýkrát by som ho nekúpila a neviem, či sa niekedy ešte stavím v Bare minerals predajni. 

Máte nejaké skúsenosti s Bare minerals?

5 komentárov:

  1. No doprčic a já jsem si říkala, že bude fajn. No mám to stejně, stíny pořád kupuju, ale že bych je nějak nosila, to se říct nedá... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máme to rovnako, ale snažím sa toto zberateľstvo zastaviť :D

      Odstrániť
  2. Tuhle kosmetiku nepoznám a vidím, že o moc nepřicházím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bare minerals su moja srdcovka. Doma mam milion tienov - jednoduchsie na bezne nosenie, vyraznejsie na vecer do spolocnosti. Podla mna farbia uplne uzasne - hlavne na mokro - vtedy naozaj farba vystupi do popredia.
    Vlastnim od nich aj licenky, ktore su podla mna lepsie ako Tarte, a ich suchy puder je tiez super. Zvazovala som od nich aj foundation, ktory ma celkom ok hodnotenie, no nakoniec to vyhral Tarte a som velmi spokojna...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak namokro som ho ešte neskúšalaa vyskúšam díkes za tip :) A možno im niekedy dám druhú šancu :)

      Odstrániť