štvrtok 17. marca 2016

Zlepšenie na chvíľu za chvíľu

Garnier 5 sec blur 



Ahojte!
Vždy sa snažím mať čo najlepšie vyzerajúcu pleť. Ráno, keď nestíham, si vždy stihnem pleť vyčistiť a natrieť krémom. Aspoň vyzerá vyživene a nie mdle. Preto ma veľmi potešilo, keď som ako darček dostala tento skrášľujúci krém. Za 5 sekúnd by som mala mať krajšiu pokožku. Neverila som tomu, ale akonáhle som si ho dala na tvár mala som instantne krajšiu pokožku!


Balenie je krásne! Naozaj sa mi ružové holografické balenie páči. Krabička mi príde nadbytočná. Čo sa mi až tak nepáči je, že keď som ho začala používať, najskôr som musela vyfúknuť veľmi veľa vzduchu. Teraz, keď ho používam, robí efekt, ako keď striekate šľahačku. Ako keby sa do krému dostával vzduch!



Samotný krém je veľmi silikónová báza, ktorá vám vyzmizikuje malé vrásky, póry a pleť vám spraví oveľa mladšiu. Tak kde je problém? U mňa je ten problém, že po dlhšom používaní mi neuveriteľne upchal póry a leť sa začala zapaľovať a robili sa mi boľavé vyrážky! To predsa nikto nechce. Myslím, že ak si krém dám raz za mesiac, bude v pohode ale ak ju budem mať častejšie, budem ju mať zase v zlom stave. Krém ma teda vôbec neohromil, práve naopak sklamal. Idem si nájsť nejakú prírodnú bázu, ktorá mi neupchá pleť. Ak viete o nejakej kvalitnej, prosím pošlite mi tipy!

Používate bázu pod make up aj v bežné dni?

1 komentár:

  1. To jsem čekala, že bude lepší, protože Garnier mám docela ráda a většinou mi jejich výrobky na pleť vyhovovaly. Bohužel ti neporadím, protože makeupy vůbec nepoužívám. Jen sem tam BB krém. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť