štvrtok 31. marca 2016

Za meno dávam palec hore

Ponio PAZÚCH levanduľa a mäta




Ahojte!
Pozrieme sa na prírodný deodorant, ktorý som si nedávano kúpila. Deodoranty ani antiperspiranty nepoužívam. Rozdiel medzi antiperspirantom a deodorantom je ten, že antiperspirant by mal zabrániť poteniu, pričom deodorant len zakrýva nepríjemný pach. Tu ide o prírodný deodorant, takže nemôžeme čakať, že by zastavil potenie. A aby som uviedla veci na správnu mieru, nepoužívam ani deodorant, ani antiperspirant. Keď sa spotím, tak sa osprchujem. Zase je pravda, že až tak sa nepotím. Keď však viem, že budem v extra stresujúcej situácií, mám old spice, ktorý funguje dokonale. Ale chcela som niečo prírodné. 


Pazúch ma veľmi oslovil hlavne výberom vôni. Milujem levanduľu a aj mätu. Nebolo o čom. Keď produkt prišiel, chvíľku som ho fetovala ako zmyslov zbavená. Naozaj krásne vonia, ale nie dlho. Po chvíľke ho už na pokožke nie je cítiť. Prišiel mi zabalený v kartónovom, fialovom obale. Ten sa mi veľmi páči. Keď ho idete použiť prvýkrát, musíte ho  silno zatlačiť zo spodku, aby vyšiel. Keď sa vám to podarí prvýkrát, máte vyhrané.  Potom už sa posúva bez menších problémov.


Samotný produkt má dosť zaujímavú konzistenciu. Pri aplikácií musíte byť opatrné, aby ste moc netlačili, inak sa rozpadne. Ak však nebudete tlačiť dostatočne, nebudete mať nič na sebe. Ja to robím tak, že si na chvíľku dám Pazúch na pokožku, kým sa zahreje a potom sa lepšie používa.Konečne sa dostávame k tomu podstatnému! Zápach, ktorý by mal prekryť teda neprekryje vôbec. Je mi to veľmi ľúto, lebo zloženie je super. V obale vonia krásne ale jednoducho neprekryje nič! Asi ho domíňam a budem pri tom myslieť nato, že aspoň vyživujem pokožku. 

Používate prírodné deodoranty?
poradíte mi nejaký, ktorý 100% funguje?

6 komentárov:

  1. Já tento deodorant doma mám, ale v jiné vůni a mě pomáhá. Zápach potu necítím celý den. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám tiež tento, ale lemongrass & tea tree a som fakt spokojná, prekryje to čo má a cítim ho celý deň, akurát mi začal zafarbovať biele tričká na zeleno :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To bola moja voľba na leto! Asi to teda vyskúšam :) Díkes za tip :)

      Odstrániť
  3. Tento produkt ma veľmi zaujal, ale keďže ja pracujem celý deň na nohách a behám, takže potrebujem skôr antiperspirant.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť