nedeľa 8. novembra 2015

Maska

Estée Lauder Double Wear Maximum Coverage odtieň 01 Porcelain




Ahojte!
O značke Esté Lauder som samizdá ešte nepísala. Bude to preto, lebo značka je celkom drahá a nejako ma neláka. Registrujem ju však ako značku s najlepšími krycími make upmi. Keď som raz bola na nákupe, všimla som si ho s mega zľavou a nebolo o čom. Odvtedy si ho celkom šetrím.


Našťastie mali úplne najsvetlejší odtieň, čo sa pre mňa na zimu absolútne hodí. Popravde ho však veľmi nenosím, pretože na tvári je nie, že viditeľný ale je vidieť, že máte make up. Lebo naozaj viditeľné make upy, vidíte, že ste na tvár dali produkt. Vidíte, kde produkt začína a kde končí. Tu však vidíte len dokonalú pleť, až príliš dokonalú, takže asi tušíte, že nejaký make up tam bude. Chápete, čo tým chcem povedať?


Takéto malé množstvo stačí na prekrytie celej brady a možno aj líc. Musím však priznať, že ja nemám až takú hroznú pokožku (aby som to nezariekla, skúskové sa blíži). Takže takýto make up ani nepotrebujem. Väčšinou používam len korektor pod oči. Na nejaký väčší pupienok a to je všetko. Tento make up som použila zatiaľ skôr pri foteniach a na diskotéke.



Každá z týchto príležitostí je iná a musím povedať, že ani v jednej ma nesklamal. Na fotkách nebolo treba skoro nič retušovať, rozotrel sa v pohode dostratena. Na diskotékach zase vydržal, pot, vlhkosť. opilosť, vytriezvenie. Stále vyzeral super. Myslím, že to hovorí za všetko. Pleť mi nevysušoval a pri používaní nebol žiadno nepríjemný. Preto som začala celkom pozerať po EL make upoch a myslím, že neostanem len pri tomto. Chcela by som nájsť nejakú odľahčenú verziu tohoto skvelého make upu. Na denné nosenie, v prípade zhoršenej pleti.

Aký skvelý make up ste objavili/ používate vy?

6 komentárov:

  1. Vubec nechapu proc jsem si v te Sephore nerekla o vzorek do kelimku, tak priste si reknu. Vypada to dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som minule dostala dva ale už si nepamätám, ktorý je ktorý :D A jeden z nich bol super a druhý nanič :(

      Odstrániť
  2. Tak od tejto značky ešte nemám nič. Ja som dlho uvažovala nad make upom od značky Yves Saint Laurent a od značky MAC. Nakoniec som si zaobstarala obidva a musím povedať že neľutujem. Tiež si ich ale šetrím, pretože boli dosť drahé.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) YSL ma vôbec neláka a mac majú supe rmake upy :)

      Odstrániť
  3. Skúšala som od EL ten klasický Double Wear v sklenej fľaštičke a už som si ho stihla kúpiť ako vianočný darček. :D Je naozaj skvelý, tak ako ho ráno nanesiem, v takom stave ho večer odlíčim. :)
    Christy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. OOO to je skvelé, akosi ma značka zaujíma stále viac a viac :)

      Odstrániť