štvrtok 17. septembra 2015

Jedne z najväčších restov!

Sleek Acid paletka a Pout Paint odtieň peek-a-bloo




Ahojte!
Túto paletku vlastním už veeeľmi dlho. Naozaj neviem koľko. Mám ju z eshopu Petralovelyhair. Musím povedať, že s dodaním som bola veľmi spokojná a dostala som k nemu aj nejakú vizitku od Petry, ktorú som už asi stratila. Keď som sa dostala k palete, zostala som neuveriteľne sklamaná. 


Viete, odvšadiaľ počujete, ako je Sleek značka pre černošky, takže je pigmentovaná ako blázon. Že konzistencia tieňov predčí high-end. Že vydržia na očiach celý život.



Potom dostanete TOTO! Pozrite sa hlavne na neónové tiene, ďalej bielu a prvé dva fialové. Vidíte tú kriedovú konzistenciu? Použiť ich tak, aby ste nevyzerali ako vyváľaná v kriede? Takmer nemožne. Bez primera ich je sotva vidieť, takže musíte vrstviť. Aj kvalitný primer pomôže len o čo si lepšie. Treba pod nich bielu ceruzku a vrstviť. Keď som s nimi chcela robiť dúhovú linku a strácať medzi sebou prechody trvalo to večnosť. Pretože stratiť jeden prechod do druhého znamenalo zmazať si farbu, takže ju bolo treba nanášať znova a znova! 



Jediné tri pigmentovanejšie tiene sú strieborný a dva modré. Inak aj čierna vyzerá vyprato došeda. A bielu, no vidíte ju vôbec?


Takto stroskotane vyzeral môj očný make up vytvorený prvými dvoma fialovými a linkou z čierneho tieňa. Nebola som po žiadnom daždi, behu, posilke alebo celo-nočnému plesu. Bola som po dvoch hodinách v banke, kde som sedela za stolom! Toto sa mi naozaj nestáva s tieňmi iných kvalít, či už lacnejších alebo drahších. 

Myslím, že komentovať balenie alebo cenu nemá pri týchto tieňoch už vôbec zmysel. Ak by ste si ich chceli kúpiť aj po tejto recenzií tak vám želám veľmi pevné nervy! 




Ďalším pánom na holenie, teda sklamenie, je Pout paint. Vždy som chcela modrý rúž. Nie iba na fotenie ale aj na nosenie samostatne alebo na domiešanie k iným rúžom. Preto mi ho priateľ kúpil. Tešila som sa na použitie, keď tu zrazu vytiekla mi z neho hnusná lepkavá sladko voňajúca hmota! 



Tu môžete vidieť ako je tam veľa tej hmoty a málo pigmentu. Keď chcete krásne modré pery musíte zase raz vrstviť. Lenže ako na seba navrstvíte lepkavú hmotu? Žiadno, začne sa roztekať. Chcela som byť hrdinka a veriť si, že to unosím, preto som si ho dala na jednu chlastačku! Výsledok? Išla som električkou 4 zástavky a farba zmizla, ostali mi len pery, ako keby zjem celé mastné kura! Potom som sa rozhodla, že to teda bude len rúž na fotenie, bohužiaľ nevydržal veľa. 


Na fotke môžete vidieť, že mi presvitajú pery a vlastne už ani nemajú svoj tvar. A to to bolo nanesené pred chvíľou. 

Sleek ma teda na plnej čiare sklamal. Chcel som od nich nové paletky, ale aj korektory ale nevidím to vôbec reálne. Ak by som chcela za málo peňazí veľa muziky skúsim odteraz radšej PUPA. 

Aký je váš názor na Sleek? 
Máte doma nejaký ich výrobok?
Ste spokojné?
Ako sa dá vytrieskať čo najväčšia intenzita z takýchto hrozných tieňov(aby som ich nemusela vyhodiť)?


12 komentárov:

  1. Vlastnim licenku a paletu tejto znacky a tiez nie som spokojna, su strasne hrubo mlete, po aplikácii to vobec nevyzerá čisto a na intenzitu vyskusaj ich zmiesat s Inglot Duraline (napriklad na farebne linky :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za radu. Takže ani lícenky sa mi neoplatí nakupovať :(

      Odstrániť
    2. mam jednu, tak neviem ci je na mieste odsudit vsetky ... ale uz ani podla tej jednej by som do ostatnych nesla, urcite nie bez vyskusania vopred!

      Odstrániť
    3. Momentálne sa dá kúpiť veci od toľko iných značiek, že nemám jednoducho potrebu kupovať túto :)

      Odstrániť
  2. Já mám od Sleeku jen paletku korektorů (tu trojku) ale moc nepoužívám - na korektory mě neužije, kdyžtak bodově kryju pořádně krycím MU. Jinak na veletrhu jsem okoukla celý sortiment na živo a přijde mi to jak věci z tržnice - ty paletky stínů... :-( Chtěla jsem nějakou, ale na živo jsem si nikdy nevybrala.
    Na modrou si kup OCC lip tar, určitě modrou mají :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No kedysi som si kupovala také tiene na tržnici :D Teraz sa mi to pripomenulo, máš pravdu!

      Odstrániť
  3. Tolik zklamání najednou. Od Sleeku naštěstí nic nemám a už ani netoužím. Ty stíny opravdu hrůza. Modrá rtěnka vypadá zajímavě. Škoda, že nemá výdrž.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Po Sleek paletke som dlho tuzila, ale prave ma chut presla. Ten ruz cista parodia.. Ale do takych blaznivych farieb ruzu by som sla, teda ak by boli nositelne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja by som ich veľmi rada nosila. Lenže nechcem, aby sa mi roztekali po tvári :/

      Odstrániť
  5. Hm, ja mám od Sleeku paletku Vintage Romance a som spokojná. Na Naked 2 sa síce nechytá, ale bežný pracovný deň mi v pohode vydrží.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno tam budú len tiene so shimmerom, tie sa dajú použiť aj v tejto. Bohužiaľ tu je väčšina matná, takže pre mňa nie :(

      Odstrániť