štvrtok 3. septembra 2015

Aby ste nevyzerali ako múkarka...

MAC Fix +



Ahojte!
Veci z MAC tu budú a aj sú celkom často, pretože som ich momentálne začala objavovať a baví ma to! Jedným z výrobkov, ktorým som nedávala veľkú šancu nato, aby som ich mala rada je  FIX+. Nikdy som nepoužívala žiaden fixačný sprej a nemyslela som si, že je to treba. Ale keď tam mali to mini balenie, túžila som ho vyskúšať.


Sprej je určený a osvieženie a fixáciu make upu. Začnem tou fixáciou. Nepríde mi, že by fixoval ani o sekundu dlhšie, ako by som mala make up bez neho. Rozprávala som sa o ňom s viacerými ľuďmi a každý mi to potvrdil. 


No a načo teda Fix+ je?
Osviežuje - to musím uznať, niekedy som mala stiahnutú pokožku po aplikácií púdru a po prestrieknutí bolo všetko fajn. Obsahuje uhorku, extrakt zo zeleného čaju, kofeín a ďalšie extrakty. 
Keď ho nastriekam na plochý štetec a nanášam s ním tiene, majú ešte väčšiu intenzitu a krásne sa lesknú(tie metalické). 
Keď ho nastriekam na štetec na linku a dám na neho hocijaký pigment alebo tieň, robí skvelú linku. To ponúka neuveriteľne veľa možností liniek. 
Keď ho nastriekam na štetec s make upom, ľahšie sa rozotiera a vytvorí taký "dewy" efekt, čo vyzerá veľmi pekne a zdravo. 
Keď ho nastriekam na dokončený make up, celý sa spojí a nevidieť, že som použila púder, ale pleť sa mi neleskne. 
Keď to preženiete s púdrom, stačí prestriekať a zase vyzeráte ako človek. 


Malé balenie sa mi už začalo míňať, takže som si išla kúpiť veľké. Vedela som, že je nová kolekcia voňavých fix+, takže som chcela buď kokosové alebo nejaké svieže. Po ovoňaní kokosu, uhorku a yuzu, som si vybrala yuzu. Jedná sa o nejaký citrus a vonia celkom príjemne, osviežujúco. Má všetky vlastnosti fix+, takže som spokojná. 

Skúšali ste niekedy takýto sprej?
Čo používate na fixáciu make upu?

2 komentáre:

  1. Ak teda nefixuje, nestaci na osviezenie, prip mixovanie s tienmi aj dermalna alebo termalna voda? Nejako sa na tento "prehypovany" produkt nechytam... :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No myslím, že by stačila ale nemám z nej pocit vyživenia. :)

      Odstrániť