štvrtok 9. júla 2015

Sú pravé!

Benefit They are real set mascara + push up liner



Ahojte!
Benefit už má novú maskaru, ktorú už mám  a ešte som nestihla zrecenzovať ich veľký bestseller! Preto idem rýchlo nato. Špirály recenzujem veľmi nerada, všetky sú čierne a nudné. Recenzovať tiene, lícenky a rúže je super ale špirály sú fakt nuda. Okej, už máme prvotnú nechuť za sebou a pustíme sa do toho. Špirálu som prvýkrát vyskúšala v Anglicku. Pani predavačka mi ju naniesla na moju špirálu a nevyzeral to vôbec dobre. Keď som jej povedala, že sa mi nepáči a odchádzala som, iba na mňa kričala, že je to najlepšie predávajúca sa špirála v Anglicku. Nechápala som. Keď som o rok videla výhodnú ponuku spolu s push up linerom (ktorý som už veeeľmi dlho chcela), musela som nakúpiť.





Obal vyzerá veľmi pekne. Páči sa mi kovový vzhľad a hrany. Má gumový jumbo kartáčik, ktorý sa podľa mňa nedostane ku všetkým riasam. Je fakt veľký a hrubý. Naberá celkom primerane farby a myslím, že riasy pekne zvýrazní. Ale to je všetko za 20€ by som čakala oveľa viac Max Factor Falshe lashes efect je drahá špirála 12-14€ ale z mojich rias urobí naozaj umelé aj keď sú pravé :D Po čase sa mi zdá, že to začalo byť o niečo lepšie ale asi o mesiac nato už začala vyschýňať a nechávala na mihalniciach žmolky. Myslím si, že keby špirála vydržala v použiteľnom stave dlhšie, rozmýšľala by som nad znova zakúpením ale takto si myslím, že môžete šetriť.





Push up liner vyvolal u mňa doslova senzáciu. Chcela som ho mať, pretože som videla toľko článkov a toľkú chválu a ja tak milujem linky! Lenže som nebola za neho ochotná dať toľké peniaze. Mám minibalenie, ktoré mi príde ako kópia normálneho. Celkom sa mi páči a je spratné. Veľmi zaujímavý je j aplikátor. Je pravda, že s ním neurobíte tie najmenšie linky ale ako viete ja milujem riadne hrubé linky, takže mi to vôbec nevadí. Niektoré z vás sa obávali, či sa s ním bude dať urobiť krásne zakončenie a musím povedať, že sa mi to podarilo zakaždým. Myslím si, že táto linka je vhodná aj pre úplne začiatočníčky, pretože sa s ňou skvele robia linky. Po chvíli nepoužívania mi kúsok na vrchu zhrudkovatel, ale po vytlačení sa dala znovu používať. Je to skvelá linka a myslím, že si kúpim aj plnú veľkosť,

Vzorku odličovaču som stihla stratiť, takže vám nepoviem, ako fungovala.

Celkovo by som set nedoporučila, kvôli tomu, že veci stihnú rýchlo vyschnúť. Ak ste typ, ktorý ma doma jednu špirálu a jednu linku isto vyskúšajte, myslím, že nebudete sklamané. Pre mňa ako maniačku bohužiaľ sklamanie.

Akú najdrahšiu špirálu ste vlastnili?
ví vás nákup špirál alebo radšej nakupujete lícenky a rúže?

4 komentáre:

  1. Nooo, tahle řada mě vůbec neláká, mnohem lepší se mi zdá Urban Decay :-) perversion řasenku si půjdu koupit, ta za ty peníze stojí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Momentálne mám curl lash od Benefitu ale asi sa vrátim k max factor falshe lashes
      :)

      Odstrániť