štvrtok 2. júla 2015

Radšej iba na telo

Dove oxygen moisture




Ahojte!
Tentoraz píšem recenziu, na produkt, ktorý som používala v Brne. Značku Dove mám v hlave uloženú ako značku telovej kozmetiky. Mne celkom vyhovuje a rada používam ich sprcháče. Preto som pri zhliadnutí veľmi veľa článkov na blogoch išla zrovna pre tento šampón. Rada používam priesvitné šampóny, pretože v nich by nemalo byť toľko vyživujúcich látok, takže nezmastia vlasy. Vlasy nakoniec vyživím CHI olejčekom. Tento splňoval moju predstavu, takže som sa na použitie tešila. 


Mal by dodať objem, hydratovať a čistiť. Ale čo z toho dokáže? Nič. Teda dalo by sa povedať, že hydratuje ale to mi mastí vlasy. Po umytí mám do večera celkom v pohode vlasy ale večer už sú spľasnuté a na druhý deň mega mastné. Vôbec nevyživia, efekt sa mi nepáči a nevydrží. Po masívnej kampani som čakala minimálne zázrak ale stala sa katastrofa.




V zložení sa nevyznám. Ale asi nebude najprírodnejšie. Myslím si, že je čas poobzerať sa po novom šampóne. Dove ma celkom sklamal. 




Aký šampón momentálne používate?
Viete mi odporučiť nejaký fajn šampón?

6 komentárov:

  1. ja som skúšala tú olejovú radu, masku som mala z tejto, no výživa mi nesedela ani pri jednej. Od prírody mám jemné vlasy, takže som sa rozhodla, že do nich radšej investujem, momentálne používam Kerastáse na objem a som spokojna s tým, aký objem správí, len tiež mám problém s končekmi, takže na tie používam ešte olejček a doma som našla aj nejaké mliečko Matrix( v rámci stylingu) a to sa mi teda dosť páči. Inak z lacnejších mám najnovší objav značku Kativa.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kerastáse mám už dlhšie na muške, ale nemám ho vôbec vyskúšaný a ako píšeš ide o drahšie produkty, takže stále váham. Skús CHI olejček s keratínom. Pre mňa je najlepší. Značku Kativa vôbec nepoznám, Ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  2. Tak to je první recenze na tuto řadu,kde čtu, že je to hrůza. A to jsem si chtěla šampon taky jít koupit. Já ti šampon neporadím, protože taky stále hledám ten pravý.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som sa na neho veľmi tešila, keďže išlo o tak vychvaľovaný produkt ale bohužiaľ nestalo sa :(

      Odstrániť