utorok 21. júla 2015

Nohy, ruky, vlasy

Freeman Bare foot-lemon, Yves Rocher - Malinový Ocot, Nuxe Reve De Miel, Balea Fuss Balsam, Balea Fuss Deo




Ahojte!
Minulý týždeň tu bola séria s názvom Vyfarbi sa! Dneska sa už vraciame do normálu a idem recenzovať produkty. Myslím, že všetky produkty v lete využijete. Niektoré fakt potrebujete a niektoré sú zbytočne vyhodené peniaze. Ktoré sú to? Čítajte ďalej.



Freeman je pre mňa na Slovensku záhadu. Niekde majú výrobky aj na telo a nohy, niekde len tri masky, niekde krémy na tvár. Tento som si kúpila v USA ale moooožno ho nájdete aj niekde tu. Cez leto milujem citrusovú vôňu, preto som si vybrala práve tento krém. Obsahuje citrón a asi rozmarín. Je vhodný aj pre diabetikov(neviem, aké to má spojenie s kozmetikou). Do nôh sa vsiaká absolútne rýchlo. Niekedy ani nestihnem nakrémovať druhú nohu a prvá je už suchá. Najdôležitejšie však je, že funguje. Nohy mám po ňom krásne vyživené a voňavé. Ak ho nájdem na Slovensku, isto si ho znova kúpim. 



Priznám sa, že tento produkt vôbec nepotrebujete. Ale CHCETE! Vonia dokonale. Vôňa malín ma vždy dostáva. Lejem si ho na hlavu a ovoniavam si vlasy. Mal by vlasom dodať lesk ale nato používam CHI olejček. Túto vec mám jednoducho len a len preto, lebo vonia. Miluje ho aj môj priateľ, ktorý ma vždy keď ho použijem akosi častejšie bozkáva do vlasov. Naozaj neviem čo robí. Skúste ho ovoniať a ak sa vám vôňa bude páčiť berte. Ak nie, nie je dôvod si ho brať kvôli účinkom.


Značku Nuxe som začala registrovať len nedávno. Chcela som od nej niečo vyskúšať ale keďže všetko je od nich trošku drahšie začala som krémom na ruky. Ten som cez zimu potrebovala. Vôňa nie je vôbec prírodná ale nevadí mi. Vonia ako nejaký "čistý" parfém. Konzistenciu má celkom fajn. Nemám rada veľmi hutné krémy. Vsiaka sa celkom rýchlo. No pocit krásnych, vyživených rúk neprepožičiava nadlho. Myslela som si, že ho využijem aspoň na jar ale bohužiaľ nevyživí. Neodporúčam. 




Krém na nohy som potrebovala aj v Brne. Hlavne teraz na začiatku leta. Chcela som niečo výživné, aby som mohla dať päty do topánok. Žiadno nevonia. Prijala by som vôňu citróna ale tak nevadí. Hlavne, že funguje. Večer si ho namažem, troška pomasírujem a ráno mám oveľa krajšie päty. Troška mi vadí, že sa vsiakava veeeľmi pomaly ale účinok je fajn.




Posledný dnešný produkt je sprej na nohy. Kúpila som si ho spolu s krémom Balea. Zbytočne vyhodené peniaze. Trošku schladí pri aplikácií. Vonia púdrovo ale po chvíli sa mi nohy potia úplne rovnako a vôbec nezabraňuje pachu. Pre mňa nie.

Dúfam, že sa vám dnešné recenzie páčili. Že možno ušetríte alebo si kúpite parádny produkt.

Máte doma niečo, čo používate len kvôli vôni(mimo voňaviek a telových sprejov)?
Čo používate na nohy?
Viete niekto o krásnej citrusovej najlepšie prírodnej kozmetike na telo?

1 komentár:

  1. Malinový ocet mě docela zaujal, vůbec nepoznám. Já na nohy používám výrobky od Oriflamu. Jak sprej, tak peelingové mýdlo i krém a jsem moc spokojená. Mám spousty výrobků, co nádherně voní, ale že bych je měla jen kvůli vůni se říct nedá. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť