utorok 14. januára 2014

Bodky

Pore Stripes Montage Jeunesse




Ahojte!
Musím vás zo začiatku pochváliť. Od nového roku ste sa rozbehli a dosť komentujete aj blog aj FCB. Veľmi ma to teší a preto ma aj baví písať príspevky. Takže ďakujem. 
Dnešný článok však bude trošku hejt. Ale len trošku. 


V balení máte tri prúžky a stojí to okolo 2,50€. Cena je trošku vysoká. Keby to bolo balenie aspoň 30 prúžkov nepoviem nič. Ale toto je celkom dosť. Viem, že aj Nivea má prúžky a že sú drahšie ale mne to príde aj tak dosť. Keď si predstavím, že si to dám len dvakrát do týždňa. Tak by som na mesiac potrebovala 3 balenia + iné čističe tak by ma to vyšlo na peknú sumu. 


Možno keby to funguje, tak by som to bola aj ochotná zaplatiť. Ale nepredbiehajme :) . Každý prúžok je zabalený samostatne a nalepený na priesvitnej fólií.Tú stranu, ktorá je na fólií nalepíte na nos a čakáte 10 minút. Niektoré blogerky písali, že im to vytiahlo naozaj strašné svinstvá z nosa. No mne to iba 10 minút smrdelo a trošku stiahlo nos. Prvýkrát to vytiahlo asi dve čierne bodky ale druhý nič. Tretí som dala sestre, ale tiež jej moc nepomohol. Síce som mala hladší nos na dotyk. Ale stále tam tie čierne bzdochy boli. PReto som sa rozhodla neinvestovať do ďalších. 

Máte nejaký zaručený tip na čierne bodky?
Skúšali ste tieto prúžky?

5 komentárov:

  1. Já pořád razím ten jíl, myslela jsem si, že je to maximum, ALE koupila jsem na FU v akci Balm Balm odličovací balzám, čekala jsem jen prosté odlíčení, no nicméně mi vyčistil všechno neřádstvo a to takovým způsobem, že to nechápu :-O skoro bych řekla nejlépe investovaných 6,3 liber v mé kosmetické kariéře! Recenze bude :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak v tom prípade kúpim aj íl aj toto. Už si ma presvedčila. Len miniem "pár" vecičiek, aby sa mi to nehromadilo. Teším sa na recenziu, dúfam, že bude čoskoro.

      Odstrániť
    2. "pár" - znám :-D
      Hromadění neprospívá peněžence ani duši...právě jsem se rozhodla vypotřebovat všechny otevřené věci. Už mě to štve se na ně dívat a čekat, až se zkazí... :-/ Naštěstí toho nemám zas až tolik, řekněme, že spotřebovat se to dá. (Nemluvím o dekorativní kosmetice...)

      Odstrániť
    3. Dekorativku neminiem nikdy ani ja :D

      Odstrániť
  2. Ahoj :)
    musíš si najskor tvár napariť :) aby sa ti otvory pory a potom si do až dať :)
    A na Ebay nájdeš lacnejšie a je ich tam dosť v balíčku :) odporúčam :)

    http://storybylola.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť