piatok 28. júna 2013

Nikdy ich nebudem mať dosť

Real Techniques Blush Brush/Štetec na lícenku




Dnešný článok bude zase raz o pozitívnejších recenziach. Dva piatky po sebe tu boli lícenky, preto si myslím, že tento štetec príde vhod. S rastúcim počtom líceniek v mojej zbierke priamo úmerne stúpa aj počet štetcov. Tento som si objednala z iherb.com. Stojí do 10€. 


Asi by som nechcela, aby to bol môj prvý štetec na lícenku, pretože je troška väčší a chvíľu trvá, kým sa s ním naučíte líčiť. No keď to zvládnete budete ho milovať rovnako ako ja. Dajú sa s ním krásne vykresliť líčka a rozotrieť dostratena. Naberá akurátne množstvo lícenky. Je vyrobený z taklonových štetín, takže je extraultrasupermega jemný. 




Štetec má tvar vajíčka. Dobre sa umýva a vôbec nepĺzne. Umývala som ho už asi 10x a vôbec to na ňom nieje vidno. za seba ho môžem jedine odporučiť. Príde vám zabalený v krabičke. Moc sa mi to balenie nepáči ale hlavný je produkt. Ten spĺňa všetky moje očakávania. 

Ktoré štetce z RT máte doma?
Chystáte sa na nákup štetcov?

5 komentárov:

  1. To s tymto gosh licenka prasila? vyzera ako zvazok paperia...hned by som ho brala!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, aj s týmto mi prášila. Je hebučký a krásnučký, nemusíš váhať :)

      Odstrániť
  2. Od RT nemám ešte ani jedeeen :( ale chystám sa na nejaký foundation brush, tak skúsim pozrieť tú stránku, z ktorej si si objednávala a hádam niečo nájdem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je fajn stránka. Nájdeš tam toho celkom dosť :)

      Odstrániť
  3. Ten je krásnej! :) Od RT mám jenom jeden malinkatej štěteček :)

    Svět podle S.

    OdpovedaťOdstrániť