štvrtok 16. mája 2013

Zelená je dobrá????

Himalaya Neem mask, Apricot scrub




Koniec akademického sa blíži veľmi rýchlo a veľmi isto a ja sa stále neviem naučiť všetky tie hovadiny, ktoré od nás chcú. Preto dokladám, odkladám, odkladám a keď príde deň D vynadám si a sľúbim si, že na výške sa už budem učiť :D Sľubujem :)





O tejto maske som čítala na nejakom blogu samé chvály. Dievčina písala, že by si ju kľudne kúpila znova. V DM sa na takéto masky moc nepozerám. Väčšinou ma zaujme garnier alebo neutrogena a túto by som si sama od seba nekúpila. Jedná sa o čistiacu masku pre normálnu až mastnú pleť.
Aplikuje sa na vyčistenú a trocha navlhčenú pleť. Inak miniete zbytočne veľa masky. A aj keď dáte hrubú vrstvu masky vaša pleť si zoberie len toľko , koľko potrebuje. Hnusne smrdí. To je za prvé ako fakt hnusne.       
Ešte aj henna z drogerky krajšie vonia. Vyzera ako...veď sami vidíte na fotke. Dáva sa na 10 až 15 minút a medzitým vám úplne zaschne. 
Po očistení budete cítiť jemné pnutie a uvidíte svoju pokožku bez všetkej mastnoty. Pupienky vám ostanú tam, kde boli. Čierne bodky detto. 
Dávam si ju teda na chrbát a čakám, kým ju miniem. Druhýkrát za mňa rozhodne NIE!




U mňa s pílingami nie je problém. Väčšinu využijem úplne do dna. Rozdiely sú len v hrúbke abrazívnych častí. Tento píling obsahuje marhuľové jadrá a tie sú dosť naveľko namleté. Celkom som sa bála, že čo mi to spraví na tvári ale perfektne mi ju vyčistil. Po čase mi ale aj tak začali veľké časti vadiť. Preto ho používam už len na chrbát, kde mi vyhovuje. Pekne vonia a plní svoju funkciu. No druhýkrát už asi tiež nie. 


Vyskúšali ste niečo z Himalaya?
Máte nejaký tip na dobrú rozžiarujúcu masku?

9 komentárov:

  1. no mne neem úplne brutálne vonia..ako nejaká zmes korenia do perníkov :D a aj výsledky vidím, pretože čierne bodky sa mi krásne zredukujú. no ale všetko je individuálne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to máš ťažko ja a vône sú kapitola sama o sebe. Máš šťastie mňa sa držia svine :D

      Odstrániť
  2. ja som čítala o nejakej maske z himalaye, že sa zas strašne prilepí na tvár a dávanie dole z tváre je ako nočná mora...masku mám momentálne najobľúbenejšiu od Lavery....ale od himalaye mám rada taký olej na vlasy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ela, myslis asi peel of mask. jej zlupovanie je fakt bolestive, aj ked plet po nej ostane naozaj hladka..
      co sa tyka tejto neem, vysledky vidim, pouzivam ju pravidelne a cierne bodky sa mi redukovali perfektne

      Odstrániť
    2. A od lavery akú? ELA

      Ja mám trošku problém s pokožkou na tvári. Čo je škoda.

      Odstrániť
    3. balancing mask, taká žltá v tom klasickom papierom obale na 2-3 použitia...krásne pleť hydratovala, ale zanechala ju úplne matnú...

      Odstrániť
    4. Musím sa pozrieť o niečom takom ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  3. ja mám od nich tú mandľovo- uhorkovú zlupovaciu, to je normálne horor dať ju dole, všetky chĺpky na tvári vytrhá, chrastičky, kúsok obočia, no des...nikdy viac

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za varovanie ale aj tak si už od nich nechcem nič kúpiť.

      Odstrániť