pondelok 15. apríla 2013

Spolovice nahá

Mua Undressed 






Pokus o zachytenie prvých dvoch odtieňov.


Súčasný stav paletky.



Toto je jedna z najdiskutovanejších paletiek v súčastnosti. Pri objednávke s 50% zľavou bola prvá v košíku. Samozrejme blogomasáž zafungovala. Paletka obsahuje dupe tieňov z Urban Decay Nake. Ide skôr o trblietavé tiene, teda milovníčky matných môžu ostať v kľude. 

Paletku používam veľmi rada, keď viem, že v meste nebudem dlho. Pretože výdrž je slabá okolo 4 hodín. S použitím báze ju však môžem mať aj na celý večer. Samozrejme cena sa musela niekde odraziť a je to práve na výdrži. Takže krásne pigmentované vám viečko aj tak neostane. 

Farby sú namiešané veľmi dobre. Zmes telových, rúžových, hnedých, zlatých, modrého a čierneho tieňa vám umožní vytvoriť hocijaké líčenie. Denné máte v malíčku s dvoma farbami ako ja dnes :). Keď sa vyhráte s večerným, pôsobí pekne.

Mojimi favoritmi sú trblietavé ružové a zlaté odtiene. Na vytvarovanie oka používam dva matné odtiene, ktoré paletka ponúka.

Porovnávať s farbami Naked ju nemôžem, pretože ju nemám. Myslím si však, že je to dobrá náhrada pre tých, ktorý si Naked nemôžu dovoliť alebo si chcú vyskúšať, ako by sa im s takouto škálou odtieňov pracovalo. 

Konzistencia je maslovitá, celkom práši a príde mi, že tiene sa celkom rýchlo míňajú. Všetky paletky striedam a zdá sa mi, že tieto MUA sa míňajú najrýchlejšie. Paletka váži 9,6 gramu. 

Máte túto paletku ?
Uvažujete nad jej kúpou?
Čo si myslíte vy Naked či Undressed?

5 komentárov:

  1. Je krasna ale nad kupou neuvazujem lebo si v poslednom case uvedomujem ze mam toho velmi vela a tak sa chcem krotit

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja určite Naked, keďže je niekde na ceste ku mne a dúfam, že mi už príde každým dňom pretože už teraz je neskoro :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to poznám očakávanie zásielky vie byť niekedy otrava. Hlavne, keď vidíš, že ide poštárka a tá mrcha sa u vás nestaví. Uaaaa nervy a zajtra to isté :D

      Odstrániť
  3. Inak blogovacia masirka je sice silna ale nikde som necitala, ze tak kratko vydrzia, cize to je pre mna novy fakt a dakujem. Vydrz tienov je pre mna pomerne dolezity faktor nakolko nemam cez den cas si domalovat este aj oci a kvoli tomu si brat tiene do roboty/skoly nebudem. Ale ich farba je krasna o tom potom :)

    Inak ak ta nahodou trapia vyrazky mozno ta bude zaujimat prispevok o super kreme proti nim! Tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/liek-na-akne-bioderma-sebium-global.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná! Mně stačí obyčejná 4barvená paletka, klasika :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť