sobota 12. mája 2012

Vlasy - koruna krásy

Vlasy - koruna krásy

Včera som si bola dať nafarbiť vlasy. Nedopadlo to skoro vôbec podľa mojich predstáv. Namiesto mojej pôvodnej hnedej (takú som chcela) mám skoro čiernu a namiesto krásnych ohnivočervených mám vínovú farbu. Nemôžem povedať, že sa mi to nepáči ale nie je to to, čo som chcela.



Toto sú moje vlasy pred farbením. Navrchu odrastené a zvyšok mierne do oranžova. A pekne starý strih. Už ani nedržal formu. 













Moje vlasy po. Tmavšia farba, vínové konce. Zlepšený strih. Celkom sa mi to začína páčiť a kaderníčka povedala, že hnedá sa vymyje ešte trocha a bude viac prirodzená, tak sa nato teším. 












Starostlivosť o vlasy

Na šampóny míňam asi najviac. Nevadí mi mať lacnejší a neznačkový krém, ale keď ide o vlasy, musím mať to naj. Tieto Vianoce som dostala pod stromček šampón značky CHI z ich línie ROYAL TREATMENT. Táto línia kombinuje bielu hľuzovku a výťažok z perál. Viac tu.







CHI SUPER VOLUME - tento šampón som si veľmi obľúbila, pretože je vyživujúci a nezaťažuje vlasy. Moje vlasy rýchlo spľasnú a nemôžem používať hocičo. Ale tento šampón ich ani nezamastil a ani mi po ňom nespľasli. Má hustejšiu konzistenciu a tvorí veľa peny. Vôňu neviem identifikovať, ale je pre túto líniu typická- taká luxusná. Farba je mierne oranžová. Celú litrovú fľašu už používam od Vianoc a ešte som ho neminula, takže je to skvelá investícia. 
Robí to, čo má, výživný, dodá objem a vôňu. Páči sa mi aj balenie, červeno zlatá kombinácia a ako uzáver korunka. Určite odporúčam.



CHI PEARL COMPLEX - tento balzam používam raz do týždňa na umyté, vlhké vlasy. Nanášam ho od polovice vlasov ku končekom. Inak by mi vlasy spľasli skôr, ako by sa stihli vysušiť. Je absolútne vyživujúci - hlavne na končeky. Predtým, ako som ho začala používať, končeky sa mi začali trepať za nejaké tri mesiace, ale tento balzám predĺžil túto periódu o ďalšie dva mesiace.  Má veľmi hustú konzistenciu rovnako ako šampón. Tiež je do oranžova. Takisto ho používam od Vianoc a mám ho minutý po U v slove FAROUK. Obal bol rovnaký ako na šampóne, ale spadol mi na zem a korunka bola na dve polky. To žlté navrchu je uzáver od džúsu:)

Tu je šampón . Dúfam že vidíte farbu.



LOREAL ELSEVE NUTRI-GLOSS LIGHT- Toto je šampón, ktorý používam asi najdlhšie. Krásne prečistí vlasy a nemastia sa mi po ňom. Je úžasný, ale nemôžem ho používať samotný. Musím ho využívať v kombinácií s niečim vyživujúcim, pretože potom mi vysuší vlasy. Má hustejšiu konzistenciu a bielu farbu s odleskmi presne ako perla. Vonia ako citrusy. Vlasy sa po ňom lesknú a majú dokonca aj objem. Je síce starší ale stále som nenašla nič lepšie ak on. Určite odporúčam :)






PANTENE PRO-V COLOR TERAPY- túto masku som začala používať po prvom farbení. Vlasy vyživí, ale moje po nej na druhý deň spľasnú a na tretí sú mastné, že by sa na nich dalo vyprážať. Používam ju veľmi málo a vlastne ju už nahradil balzam CHI. Má jemnú konzistenciu, bielu farbu a vonia ako alkohol hruška :D Ak však nemáte balzam a ani nič lepšie, skúste si ju kúpiť, isto vaším vlasom pomôže. Myslím, že teraz ju majú v  101 drogériach v akcii.



Na ďalšie výrobky na starostlivosť o vlasy spravím recenziu inokedy. Začala som užívať tabletky proti vypadávaniu vlasov a na zlepšenie celkovej kvality vlasu. Za tri mesiace vám dám vedieť čo z toho :)


Aké produkty používate vy?
Skúsili ste už značku chi?
Aké máte skúsenosti?


2 komentáre:

  1. Moc pěkná barva, ta změna ti sluší :o)

    www.monikanov.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem veľmi pekne :) Ale keď si to dám nafarbiť znova uvidíš, že sa ti to bude páčiť viac:)

    OdpovedaťOdstrániť