štvrtok 4. októbra 2018

Wayne Goss sa nemýlil

The ordinary cover foundation odtiene 1.2N, 2.0N, 2.1Y



Ahojte!
V tomto poste som písala o tom, ako bol nákup make upov, ktoré na svojom youtube poradil Wayne Goss tak trochu chyba. Ale to platilo iba na sérum časť make upov. Druhá časť sú cover make upy a o tých vám dneska niečo poviem.


Strašne sa mi páčilo, ako Wayne na videu ukazoval, že všetky make upy sú medzi sebou rozmazateľné dosť jednoducho a s tmavšími a svetlejšími urobil všetko potrebné kontúrovanie. Objednala som si preto hneď dva odtiene Jeden svetlý a druhý tmavší. No a keď som ich vyskúšala, objednávala som aj najtmavší.


Všetky obsahujú 30ml a majú SPF15. Jedna sa o vysoko kryciu formulu make upu a ľahko sa vrství. Aj keď si nemyslím, že je to potrebné. Nanáša sa veľmi dobre hlavne plochým štetcom, kedy ho môžete kvalitne zapracovať do pokožky. Ak chcete kontúrovať, nie je nič jednoduchšie. Dáte pár bodiek tmavého make upu a jednoducho rozmažete.


Ja mám odtiene 1.2 N a 2.0N oba majú neutrálne podtóny a odtieň 2.1Y má žltý podtón. Používam všetky podľa toho, ako som opálená. Neutrálny make up mi veľmi sedí a páči sa mi. Trošku viac problémov mám so žltým podtónom ale to iba vtedy, keď niesom dostatočne opálená.


Make upy s celkom tekuté a musíte nimi potriasť, keď ich idete nanánšať. Ale Keď si dáte kvapku na ruku, neroztečie sa. Na pleti ich skoro vôbec necítim a najlepšie na nich je to, že stoja okolo 10€!!!! Čo je naozaj super cena za takýto kvalitný make up. Majú dostatočné množstvo odtieňov, takže si vyberie naozaj každá. Ja si istotne v budúcnosti znova objednám nejaký make up, keď miniem tieto, ktoré mám.

Počuli ste už o the Ordinary make up?
Skúšali ste ho už?

2 komentáre: