štvrtok 12. apríla 2018

Cena dlhých rias

Eveline zlatá špirála



Ahojte!
Túto špirálu som dostala. Síce sa hovorí, že darovanému koňovi na zuby nehľaď ale my sa spoločne pozrieme tomuto aj na ďasná. Nájsť dobrú špirálu je naozaj ťažké. Teda ja som mala svoje obľúbené, no keď som prešla na netestovanú kozmetiku, až také ľahké to nebolo. Momentálne neviem, či je táto značka testovaná alebo nie. Myslím si však, že žiaden certifikát nemá.


Videla som túto značku aj v teta drogériach. Obal je zlatý a ničím špeciálny. Sama by som si túto špirálu asi nevybrala. Viem, že stojí okolo 7€. Kartáčik má gumový so špicatými štetinkami. Tie sú dosť ďaleko od seba. No napriek tomu mihlanice nezlepuje ale vie ich pekne rozdeliť.


Zo začiatku bola špirála príliž mokrá, takže mi neudržala riasy vytočené hore. Potom mierne uschla a bola skvelá. Dala sa vrstviť, nezlepovala mihalnice a krásne zahustila a predĺžila riasy. ALE je to asi už stále pri riasenkách. Bohužiaľ vyschla príliš skoro. Momentálne, keď ju nosím, mi strašne opadáva do očí. Dokonca už po hodine dvoch. Nosiť ju je absolútne neznesiteľné.



Aj napriek tomu, že asi mesiac mi robila krísne riasy špirálu asi neodporúčam. Myslím si, že by mala vydržať aspoň tri mesiace bez drolenia sa do očí. Stále som na love perfektnej špirály. Ak o nejakej viete. Najlepšie zahusťujúcej a netesovanej na zvieratá, budem rada, ak mi ju hodíte do komentu.

Akú špirálu teda používate vy?
Používate viacero špirál naraz?

2 komentáre:

  1. Já jsem si velmi oblíbila Lash sensational od Maybelline. To je snad jediná řasenka, která mi udělá pěkné řasy.Tahle mě díky rychlému vyschnutí a opadávání pod oči moc nezaujala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Minule som čítala o nejakej dobrej od 100% Pure, tuším mala čosi spoločné s čučoriedkami. Myslím, že o nej písala Primadonna :)

    OdpovedaťOdstrániť