utorok 17. mája 2016

Chcem stále viac

Jeffree Star rúže Androgyny a Prom Night



Ahojte! 
Rúže od Jeffreeho sú u mňa topka. Naozaj ich milujem a chcem všetky odtiene. Tieto rúže robia ostatné rúže zlými. Predtým som si myslela, že MAC rúže sú to naj, ale po tom, ako som vyskúšala tieto od Jeffreeho a vrátila sa k MAC, prišiel mi MAC horší. 


Jeffree je odteraz na zozname Leaping Bunny, takže je netestovaný. To ma ešte viac teší, pretože je to skvelá značka. Mám rada jej ružové balenia aj obaly rúžov. Vytvára stále nové a nové zaujímavé odtiene. Doteraz bolo poštovné pri objednávke nad 100 dolárov zadarmo, no teraz je to pri objednávke nad 150 dolárov. 


Ja mám doma štyri odtiene a dnes ukážem Prom Night a Androgyny. Prom night som dostala od priateľa. Sám mi ho vyberal a som s jeho výberom moc spokojná. Ja som si vybrala androgyny a tiež sa nemôžem sťažovať.


Všimla som si, že každý odtieň je konzistenciou iný. Ńiektoré zaschýňajú rýchlejšie ako druhé. Niektoré sa vôbec neotláčajú iné naopak celkom dosť. Prom night je celkom výrazná ružová farba ale nie je to najkrikľavejšia ružová akú vlastním. Ak ju skombinujem s ľahkým líčením, môžem ho nosiť aj v bežné dni. Tento rúž nikdy nezaschne úplne a vždy sa bude trošku otierať. Asi najviac zo všetkých štyroch, čo mám. Výdrž má dobrú. Môžete s ním aj jesť a piť. Bozkávanie neodporúčam, lebo partner bude celý ružový. Vytráca sa celkom rovnomerne.
Androgyny je zaujímavý odtieň. Každému líčeniu dodá šťavu. Dá sa brať ako neutrálny a môžete si k nemu dať farebné ale aj čierne líčenie. Zasychá celkom rýchlo a skoro vôbec sa neotláča. Výdrž je takisto skvelá a môžete s ním jesť aj piť a dokonca sa aj bozkávať. Vytráca sa takisto rovnomerne.



Oba rúže by som si kúpila znovu a odporúčam vám kúpiť si ich. Ak nie ste šialenec ako ja, ktorý potrebuje milión rôznych odtieňov, skúste si kúpiť aspoň jeden a uvidíte, že nebudete sklamané. Ja si do budúcna plánujem kúpiť ešte aspoň 5 odtieňov a veľmi sa teším na rozjasňovače a palety, ktoré vypustí do sveta. Objednávam z oficiálnych stránok. 

Máte JS rúž?
Máte rady tekuté rúže?

2 komentáre:

  1. :D bože nenič ma kazdy den si plačem že ich nemám ! raz si ich kúpim všetky meh

    OdpovedaťOdstrániť