nedeľa 22. novembra 2015

Nemusíme ľutovať

Kat Von D Tattoo liner odtieň Trooper





Krásnu nedeľu prajem!
Víkend, aj keď predĺžený utiekol strašne rýchlo. Ani som nestihla nafotiť všetky fotky na ďalšie posty. Dúfam, že to ešte stihnem. Dneska vám chcem ukázať jeden výrobok, na ktorý som sa neskutočne tešila. Milujem Kat Von D a keď som zistila, e začala vyrábať kozmetiku šalela som, keď som mala možnosť si ju vyskúšať bola som v siedmom nebi. Po sklamaniach z rúžov som chcela vyskúšať túto linku. Hovorili o nej všetky zahraničné youtuberky, ktoré sledujem. Balenie sa mi veľmi páči. Hviezdičky, ktoré má Kat na tvári sú aj na obale. Ceruzka je trošku menšia, ako väčšina, čo som mala, ale to som si pri jej výrobkoch zvykla. 


Táto fixa je špeciálna v tom, že hrot nie je z jedného kusu ale sú to štetinky. Tým by sa malo zamedziť tomu, že vyschne špička. Bohužiaľ sú príliš ohybné a mne sa s nimi dobre nepracovali. Pri zmene tlaku sa ohli do inej strany a nebolo to najpohodlnejšie. Farba je krásna čierna ale po aplikácií sa vpije a treba to prechádzať znova a nova.


Tu môžete vidieť rôznu hrúbku čiary na základe toho, ako tlačíte. Celkovo by som asi znova za túto ceruzku 19 dolárov nedala. Na vyskúšanie mi to stačí. Dúfam, že nové vecičky KVD budem môcť vyskúšať a že sa mi budú páčiť, lebo nechcem, aby ma jej kozmetika sklamávala. 


7 komentárov: