pondelok 13. júla 2015

Vyfarbi sa!

Mint

Ahojte!
Veľmi sa teším, že ma oslovila Hevi s tým, či sa chcem podieľať na spolupráci blogeriek na rôzne farby. Ide o to hlavne vyskúšať líčenia v nie zrovna typických farbách  a viete, že ja farby milujem. Najradšej na perách. Celý koncept sa mi páči v tom, že keď si pozriete viac článkov s líčením v nejakej farbe možno budete mať chuť vyskúšať aj niečo iné ako hnedú. Nič proti nej, vždy vyzerá nádherne. Ale niekedy to chce farby. Napríklad dneska tu máme mentolovú!


Nanešťastie začíname s farbou, ktorej nemám vo svojej výbave veľa. Mám popravde iba jeden lak. Mint mi pripomína jar a vždy na jar si chcem kúpiť aj mint tieň ale potom sa rozhodnem, že mi ho nie je treba. Možno by som viac chcela mint linky. Tie sa mi v poslednej dobe veľmi páčia. 
Mint lak, ktorý mám doma som tiež už nepoužila pekne dlho, pretože jar je čas skúškovania projektov a bohužiaľ na takéto veci nemám čas. Som rada, že som si ho vďaka Vyfarbi sa znova nalakovala.


Keď som sa snažila prekopať mojou zbierkou a nájsť niečo mint našla som ešte tento eos balzámik. S touto farbou som na tom naozaj biedne. 


Keďže mi príde, že som vám ukázala málo produktov a mám jednu paletku, ktorá je pastelová a je momentálne vo výpredaji, ukážem vám tú. Jedná sa o značku PUPA. Je krásna, skvele pigmentovaná, dobre sa rozotierajú tiene medzi sebou. Neviem, ako je to s výdržou, pretože ich mám len chvíľku ale myslím, že za 5€ budú aj s bázou dobré.







Mint Tag
1. Máš tuhle barvu ráda?
Áno, pripomína mi jar a je veľmi svieža.
2. Co tě první napadne, když se řekne mentolová?
Mentolová? Mentolky! 
3. Máš ráda mentolky?
Jasnačka
4. Nosíš mentolovou barvu na nehtách?
Iba na nechtoch. Zatiaľ!
5. Obsahuje tvůj šatník mentolové oblečení?
Nie a je to škoda. 
6. Jaké barvy kombinuješ s mentolovou?
Keby niečo mentolové mám, kombinovala by som to s púdrovou ružovou. 
7. Tvůj oblíbený produkt v barvě?
Bohužiaľ nemám.
8. Mentolový wishlist? 
Nejaká jemná čipkovaná sukňa + linka na oči.
9. Je mentolová jedna z tvojich top 10 farieb?
Asi nie, nemám poradie.


Celkom sa teším, s čím prídu ostatné blogerky. Mint je veľmi pekná farba a musím si jej kúpiť viac:) Tu je odkaz na ostatné blogerky :

Dúfam, že sa vám farebné posty páčia. Tešiť sa môžete ešte na šesť farebných príspevkov každý deň, v rovnaký čas :) Ja sa teším a idem pozrieť blogy ostatných slečien :)

6 komentárov:

  1. Taky jsem těch mint produktů doma moc nenašla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento raz ide o veľmi ťažké zadanie farebné :(

      Odstrániť
  2. Mint lak je nádherný :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lak je moc pěkný. Taky mint barvy doma moc nemám, ale dost se mi začaly líbit, tak to budu muset napravit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť