nedeľa 1. marca 2015

Catch them all!

Benefit Hoola, Dandelion lícenky + názor na lesky






Ahojte!
Takéto mini verzie všetkého milujem a rada nakupujem! Lebo viem, že veľké nemám šancu minúť a hlavne neni mi až tak ľúto, keď sa nevyužijú. Benefit sa mi vždy páčil vzhľadovo ale v testeroch som sa vždy iba trochu prehrabala ale nič ma neočarilo a išla som preč.  Jednoducho niesú až tak pigmentované. Navyše na lícenky mám inú značku. Možno časom vyskúšam viac ich rozjasňovačov, pretože tie ma lákajú. 


Všetko bolo zabalené v krabičke, ktorá je veľmi pekne graficky spracovaná. Vnútri sú dva lesky a dve lícenky. Všetko v mini verziach. Lesky sú verná miniverzia. Lícenky sú zabalené v plastovom obale s nálepkou na vrchu. Sú skvele spratné a hodia sa do akejkoľvek taštičky.





Začnem bronzerom Hoola! Musím uznať, že farba je krásna a hodí sa naozaj ku každému typu pleti -od úplne svetlej až  po opálenú. Skvelé na nej je, že sa dá vrstviť. Používala som ju aj ako blondína aj bruneta a vždy vyzerala dobre. Nemá hnusný oranžový podtón a je bez trblietok(úplne matný), takže aj ako kontúrovací púder aj ako bronzer je skvelá. Nemá úplne maslovú konzistenciu a ani to nie je úplný tvrdý prach. Skôr niečo medzi tým. Dobre sa vrství a aj rozotiera dostratena. Bála som sa celkom výdrže ale mala som ju aj na chlastačkách, párty, dokonca aj pri športe a dá so mnou celý večer. S Hoola bronzerom som naozaj spokojná a ak sa mi niekedy minie a a budem mať chuť na veľký, isto ho kúpim! Zatiaľ mi stačia 3g!





Dandelion, Dandelion, čo s tebou? Musím uznať, že som sa obávala, aký bude na líčkach. V testeroch má veľmi jemnú farbu a nezdal sa mi použiteľný. Ale bol v sete tak čo už s ním. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď som v ňom našla krásne použiteľnú lícenku! Rovnako dobre sa vrství a tým sa hodí ku každému líčeniu. Jedniná nevýhoda je, že ho treba počas dňa upravovať a znova aplikovať, pretože nevydrží až tak dlho, ako Hoola. Viac sa mi hodia ružové lícenky a tak som ju používala skoro stále. Okrem výrazných očí a červeného rúžu, sa napríklad hodí aj k oranžovému rúžu. Keby nemám asi 20 líceniek a hľadám dokonalú jednu, dovolím si tvrdiť, že by práve Dandelion stačil. Je rozjasňujúci, takže v ňom nájdete mini, mini zlatý shimmer ale mám pocit, že na líčkach ho nevidieť a používam k nemu aj rozjasňovač.






No a teraz niečo málo k leskom. Nepoužívam ich ale tešila som sa na ne, pretože sa mi páčia fotky, kde slečny používajú lesk. Hoola som použila iba raz a bohužiaľ sa stratil. Dandelion som používala častejšie. Nepáči sa mi hnusná lepivá konzistencia. Nevydržím ho mať celý deň a už vôbec nie každý deň. Ak ste po nich túžili a nemáte chuť do nich vrážať toľké peniaze, môžem povedať, že o nič neprichádzate! Ja osobne medzi Benefit leskami a drogérkovými leskami nevidím rozdiel.


Nakoniec som veľmi milo prekvapená z púdrových produktov! Aj keď tester bol vždy veľmi svetlý a nie pekný z mniatúrok som zistila, že tieto vecičky za to stoja :)

Máte rady miniatúrky?
Takisto vás štve, že v SR/ČR sa dajú zohnať veľmi zle?
Používate značku Benefit? 

7 komentárov:

  1. Já mám tyhle mini balení hodně ráda. Zvlášť u drahých značek. Te´d mě zrovna okouzlil výběr miniatur v MAC :-D Chystám se určitě vyzkoušet nějakou tu jejich řasenku. A možná i Vanilla pigment O:-)
    Z těch výrobků, co tu dnes máš, mě nic moc nezaujalo, možná Hoola, ale mám svého Premiéra BarryM, takže nehledám. Od Benefitu určitě vyzkoušej High Beam. Mám miniaturky a je to prostě nej rozjasňovač....kam se hrabe ten včera koupený MAC :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú širálu by som vyskúšala aj ja. Momentálne mám krízu špirálovú! A rozjasnňovače ma tiež lákajú :)

      Odstrániť
  2. Muzu se zeptat kde si tuhle mini věc sehnala?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerajú fakt krásne, mňa Benefit láka už veľmi dlho, ale ako píšeš, ťažko sa u nás zháňa :/ To je super nápad s tými mini verziami :) Toľko neutratíš a zároveň vyskúšaš.:)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Benefit mám moc ráda a jejich balení s miniaturkami také. Nakoupila jsi dobře :)

    Giveaway - I love... Cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť