utorok 11. februára 2014

Súboj odličovačov





Ahojte!
Ružovú biodermu používam na odličovanie celú večnosť. No odkedy som začala používať trošku kvalitnejšie špirály a linky, tak má trochu problém. Nechcela som si drať oči, tak som si kúpila v akcií odličovač od L´oréal. Mala som ho v Brne a pravdupovediac tam len tak ležal. Potom mali ďalšiu akciu na Ryor a konečne som si kúpila hviezdu medzi odličovačmi. 
Dnešný súboj bude teda ako vám už asi napadlo v odličovaní. 
Viem, že v takýchto postoch väčšinou blogerky fotia, ako ich oko vyzeralo po jednom stere vatovým tampónikom ale mne to príde zbytočné, pretože môžu výsledok ovplyvňovať ako ony chcú. Preto to len opíšem.





L´oréal Sublime Glow rozjasňujúca starostlivosť má ako prvá kúpená prednosť. Kúpila som si ju namiesto novej micelárky, pretože sa mi páči, že by mala rozjasňovať pokožku. Určená na na make up aj očné tiene. Odličovacie mlieka v láske nemám. Toto je mazľavé a neuveriteľne štípe v očiach, ak sa tam náhodou dostane. Ale odličuje celkom dobre, nie je to nič z čoho by som bola nadšená ale nie je to úplný prepadák. Nakoniec pokožku aj jemne rozžiari a po opláchnutí vodou nemám až taký pocit pnutia pokožky. Keby neštípalo a nebolo tak veľmi mazľavé, tak si ho v pohode kúpim znova. Cena asi 3,99€.





Ako druhý som si kúpila dvojfázový odličovač RYOR. Takúto hviezdu som jednoducho musela mať. Všade je ospevovaný ako to najlepšie na odlíčenie očí. A ja nemôžem nesúhlasiť! Po prvom použití som bola nadšená, pretože špirála išla dole jedna radosť. Slovíčko dvojfázový ma ale vždy trochu vystraší, pretože všetko dvojfázové je mastné a olejovité. Takisto aj toto, čo mi tiež vadí. Tvár aj oči výborne odlíči a tiež po umytí nemám pocit pnutia. Keď sa mi dostane do očí, neštípe.  Cena asi 79 korún.

Raz som urobila pokus na najhoršie odlíčiteľnej špirále. Jedno oko Ryor druhé L´oréal. Mala som pocit, že Ryor mi rýchlejšie zmyl špirálu a neštípal.  Preto u mňa vyhráva. Najbližšie mám v hľadáčiku odličovač Balm. Uvidíme, ako sa ukáže on. 

Čím sa odličujete vy?

4 komentáre:

  1. Ja si oči odličujem dvojfázovým odličovačom Garnier a tvár micelárkou Garnier alebo Loreal. Ten Ryor by som rada vyskúšala len neviem kde ho zoženiem, nikde som ho ešte nevidela. :)

    Sweet Letty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zlaté oleje a jiné přírodní vychytávky :-) Nebe a dudy!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak už daj nejaké recenzie smerodatné:) Nech viem, na čo šetriť :)

      Odstrániť