utorok 18. februára 2014

Lak, ktorý teraz nosím

Nail Paint Barry M odieň Berry Ice Cream





Ahojte!
Rozhodla som sa vám postupne ukázať všetky svoje laky, pretože mám ich doma celkom požehnane. Samozrejme, že niektoré nechtové blogerky a myslím si, že aj niektoré z vás majú viac lakov ale mne to stačí. Teda nestačí klamem. Na jar si isto idem nakúpiť veľa lakov :) 
Prvý z tejto série je lak, ktorý som dostala. Musím povedať, že sama by som si ho nekúpila. Fialová farba sa mi na mne (doteraz) nepáčila. Po prvom nalakovaní som zmenila názor a začala nosiť aj fialové tiene. K rúžom a lícenkam sa zatiaľ nemám ale na začiatok stačí. 
Už ho mám druhýkrát po sebe nalakovaný a všetci mi ho chvália. 


Nie je tak výrazný, ako laky, ktoré som zvyknutá nosiť (červené, modré, zlaté). Farba je presne taká, ako si predstavujem čučoriedkový milkashake alebo zmrzku. Prvá vrstva je jemne priesvitná a rýchlo sa zošúpe. Preto odporúčam druhú vrstvu, ktorá z neho spraví krásny, krémový, plne krycí lak. Síce sa schne trošku dlhšie ako napríklad Catrice laky ale potom naozaj drží. Po 4 dňoch mám zoškrabane len špičky nechtov a aj to len takým tým jemným spôsobom, ktorý vidíte len vy samé. 


S výdržou som spokojná a aj farba sa mi veľmi páči. Určite plánujem nákup aj ďalších lakov tejto značky. Najbližšie asi Peach Melba a nejaký holografický je takisto v pláne. 

Aká je vaša obľúbená značka lakov?
Aká je cenová hranica na jeden lak?

8 komentárov:

  1. Krásná barva, tu mám moc ráda! BarryM laky jsem nikdy nezkusila.. Já mám laků hodně a od spousty značek, ale nemám nějakou vyloženě oblíbenou asi... Za lak jsem ochotna dát max 500 Kč, nejdražší mám za cca 450 Kč, nejlevnější za 25 Kč a je fakt, že ve výdrži třeba rozdíl není, ale prostě, když je ten odstín nějaký super a u jiné značky není, tak jsem za ten lak ochotna dát více, přeci jen vydrží na sto let...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taká tvoja, už som skúsila aj kombo fialovo zelených tieňov a čuduj sa svete páčilo sa mi:). Tak 20 € (500kč) mi príde za lak obrovské množstvo ja som zatiaľ dala najviac za lak 10€. A aj to som si prišla ako najväčší marnotratník. Toto je moja prvá skúsenosť, tak sa teším na ďalšie, možno o týždeň tam idem znova ak už budú mať na sklade veci.

      Odstrániť
    2. Taky určitě od nich jednou lak vyzkouším, ale momentálně mám nehty v hrozném stavu, tak si počkám.. Tento je fakt krásný!
      Já tehdy dala těch 450 Kč za holografický lak, byla to nějaká značka pro profesionály, jako do salonu laky na nehty a tehdy před těmi cca 7 lety moc holografických laků nebylo, tak jsem to za to byla ochotna dát..:)

      Odstrániť
    3. Aha tak to chápem, keď chceš niečo výnimočné v ČR alebo SR niekedy treba priplatiť :/ Čo sa mi až tak neľúbi ale nie každý cestuje do UK/USA každý deň.

      Odstrániť
  2. Ja uz zkusila ten holo od tebe a... Jdi do nej! Tenhle vypada taky pekne,jeden nehet bych treba jeste ozvlastnila Stars nebo tak neco :) ale pekne i tak. Ja si zas drive neumela predstavit treba zelenou ci modrou,tad uz je nosim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No keď to hovoríš ty najbližšie kupujem aj holografický :) Ja nosím všeliaké šialenosti :)

      Odstrániť
  3. Nejdražší lak mám asi za 300! A to už mi bylo trochu ouzko při placení :D Snesu na nehtech hodně, ale žlutá je pro mě peklo a s oranžovou si taky úplně asi nerozumím.

    Tenhle fialový je krásný. Pro mě to bude vždycky ten první krásně fialkový, jaký jsem si představovala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám oranžový a je to celkom fajn. Celkom ma láka ešte žltý ale to len vo veľmi malej fľaštičke, lebo to by som nikdy neminula. :/ No 300 by som možno, možno, možno ešte dala :)

      Odstrániť