piatok 20. decembra 2013

Veci tak prírodné, že ich môžeš zjesť! Skoro...

Anita Grant 


Ahojte!
Piatok je tu a konečne sa aj ja idem dávať do vianočnej atmosféry. Doma budem piecť koláče. Väčšina ľudí už má napečené a 4x upratané. Ale u nás doma by to nevydržalo, takže sa to robí na poslednú chvíľu. 
Jeden z týchto výrobkov by som mohla dokonca použiť na pečenie! 


A je ním KOKOSOVÝ OLEJ. Túto vecičku nerada používam na tvár, na vlasy ani na telo. ALE rada  ju jem! NEviem prečo ale nepôsobí to na mňa dobre. Zato chuťovo je veľmi dobrý! Tento som dala maminke, ktorej ho šlohli sestry a používa sa. Čo v preklade znamená "dobrý výrobok". Čo sa u nás doma položí a minie je dobré, čo tam ostane sa už sa nikdy nekúpi. 


vyjedám ho tak, že si do neho máčam orechy



Creamy café latte by som si v živote nedala v kaviarni. Prečo? Lebo kávu nepijem. Ale na vlasy je to iná vec! Má konzistenciu ako trošku hutnejšia pasta. V rukách sa vám mierne roztopí a nanesiete na končeky vlasov. Nemôžem to však prehnať, pretože mne zamastí vlasy a spľasnú. Ale, keď som vychytala množstvo vlasy mi to nechalo jemné a vyživené a.... VOŇAVÉ! Na moje jemné vlasy je predsa len troška "ťažký". Takže to, či ho vyskúšate nechám na vás. .



Organic Vanilla Cacoa Body Butter je môj najväčší favorit, ktorý potrebujem aj vo veľkom balení. Teda po "odvykačke" si počkám, kým miniem, čo mám doma. Ale potom sa tras! Je vyrobený z kakaového masla, kokosového a mandľového oleja, veľa ďalších skvelých prísad. Na pokožke sa naozaj roztopí a je po ňom hebká na dotyk, voňavá a žiariaca. Ja som ho použila na tvár, po vysúšaní vyrážok a efekt bol dokonalý. Pleť mi žiarila. Takže odporúčam aj na tvár. Tá vôňa tiež nie je na zahodenie. Pre mňa taká celoročná. Proste sladká čokoláda s kokosom. 


Všetky tri výrobky sú miniatúry. Dostala som ich na vyskúšanie z www.organicday.sk. Veľmi sa mi páči balenie, ktoré je zo skla! Už pekne dlho som nemala sklo v poličke. Pôsobí kvalitne a luxusne. Telové maslo ma presvedčilo, že chcem aj ďalšie výrobky od tejto značky. Bohužiaľ na Slovensku sa nedá zohnať všetko, čo chcem. Preto budem musieť objednávať z origoš stránok s drahým poštovným. Ale isto tu Anitu nevidíte naposledy. Navyše sa mi páči, že sama Anita chcela kozmetiku, ktorá je uvedomelá k ľudskému telu a navyše k prostrediu. Všetko je vyrábané čerstvo a handmade. O tomto svedčí aj to, že dátum spotreby je 9 mesiacov po otvorení, nie tri roky ako u jedného krému, čo mám doma. 

Poznáte túto značku?
Nakupujete veci z jednej značky, kvôli tomu, že sa vám zapáči jeden produkt ?

4 komentáre:

  1. Tak to vypadá hodně dobře....jak se to pohybuje cenově?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No na organicday.sk už majú len dva výrobky. Ale idem objednávať z oficiálnych stránok a tak okolo 10 až 20€ podľa toho čo. A dá sa objednať len vzorkové balenie, ktoré je okolo tých 2 - 3€. Objednáme spolu?

      Odstrániť
    2. Uf, tak než jsem se dopídila, tak už máš určitě objednáno :-D Nebo jak jsi dopadla?
      Mám takový problém s tím, že se jen občas vracím ke komentářům (zatím jsem neodhalila jak nastavit upozornění). když napíšeš na FB je to jistější :-D

      Odstrániť
    3. Nemám ešte tak okolo ferbuára by som chcela, keď sa mi minú všetky veci už. Lebo nechcem sa znova preskladňovať. Okej napíšem ti , keď budem chcieť objednať :)

      Odstrániť