piatok 25. októbra 2013

Rýchly pomocník

Beauty Iseree, Primark beauty a Bioderma obrúsky 




Ahojte! 
Okedy mám stávku a skúšam všetky veci, čo mám doma(neverili by ste ale dneska som prvýkrát otvorila rúž z MCR), tak nestíham všetko otestivať tak, aby som to dala do obľúbené/ nemám rada. Preto som sa rozhodla, že počas stávky bude stávkovať aj môj blog a príspevky nebudú podľa obľúbeosti(niekedy budú) ale podľa toho, čo práve používam.
Teraz by som sa chcela s vami podeliť svoje skúsenosti s obličovacími obrúskami. Celkovo je to dobrý pomocník, keď idete na chatu/ku priateľovi/festival. Nemusíte si brať milión vecí a obrúsky sú dobre spratné. Doma ich však nerada používam, takže toto je naozaj odskúšané v extrémnejšich podmienkach ako domáca kúpeľňa. 

Pôjdeme vzostupne: 



Bioderma - U mňa obsadila celkovo tretie miesto. Je to asi veľké prekvapenie, keďže všetci poznáme ich ich micelárnu vodu. Tieto obrúsky by mali byť vlhčené micelárkou. Preto by mali byť logicky jemné a pri použití neštípať. To ani neštípu, ale divne mi drú tvár a mám ju po nej podráždenú. Horšie odličujú a treba nimi prechádzať viac po tvári. Plus cena nie je zrovna malá. Preto si ich nekúpim druhýkrát.  10 kusov



Beauty Iseree - Toto bola zase núdzovka u priateľovej tety. Zabudla som si tam zobrať odličovač a otvorený bol len lidl. Nechcela osm si kupovať odličovač a aj vatové tampóniky, tak som zobrala dva v jednom. Prekvapivo dobre odličujú. Na celé líčenie mi stačí jeden obrúsok. Síce tiež mi trocha drú pokožku ale keď porovnám cenu oproti bioderme sú jednoznačne lepšie.  25kusov



Primark Beauty - Tramtadadááám máme tu víťaza. Nedráždia oči veľmi ma nežgrú. a za jednu libru kúpite dvoje. Takže balenie obsahuje až 50 kusov, čo je celkom výhodné si myslím. Toto je tip pre tie z vás, ktoré pôjdu do UK. Istotne sa stavte v Primarku a kúpte si tieto odličovacie obrúsky +klieštiky na mihalnice. Oblečenie veľmi neodporúčam, keďže tam predávajú sh*ity najväčšej triedy. Obrúsky som používala asi najčastejšie a vyčistia vám v čase núdze aj štetce. 

Odličujete sa aj doma pomocou obrúskov?
Aké sú vaše najobľúbenejšie?

6 komentárov:

  1. Jůůůůů takže Primarku pro ubrousky! :-)
    Oblečení je tam nic moc, ale jedno tričko mám už 3 roky a kromě malé dírky a světlejší růžové barvy je v poho, moje oblíbené :-) A vlastně pak mám odtamtud ještě 2 bundy, taky 3 roky, tak dodnes a nic jim není. Co se týká svetrů, tak hrůza, vydrží 1 vyprání a džíny taky nic moc. Co ale žeru jsou jejich pyžama za 3-4 libry, ty kostkaté kalhoty <3 taky stále drží.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám odtial jedny rifle a tie farbili nohy. Tielko sa roztiahlo jako šialené. topánky sa mi zničili po mesiaci nosenia? Nemám rada ten obchod. Ale sem tam urobím výnimku :! Tie obrúsky skús.

      Odstrániť
  2. Primark je aj kusok za hranicami v Rakúsku ..a je tam to isté ako v UK ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JA do primarku neplánujem ísť dlho. Ak budem v UK tak sa tam stavím ale tento obchod nevyhľadávam :)

      Odstrániť
  3. Na nudzove situacie su taketo obrusky super :)

    OdpovedaťOdstrániť