nedeľa 20. októbra 2013

Prvá luxusná vec TAG

Bourjois Yes To Volume




Ahojte!
Najskôr mám na vás malú otázočku. Keďže moje túžby sú neobmedzené (oblečenie, kozmetika,bio vecičky a doplnky) ale moje zdroje sú obmedzené (jedlo, párty) hľadám si v Brne brigádu. Chcem sa opýtať, hlavne báb z Brna, či vedia o nejakej brigáde?

Druhá otázka je, že sa mi začali strašne mastiť vlasy. Viete o nejakom riešení?

Tak teraz k TAGu. Vymyslela ho Veronika z cosmetic jam. Označila ma ešte počas leta, ale kedže som bola v MCR. Tak som sa k tomu dostala teraz. Takže po veľmi dlhej dobe si môžete na blogu prečítať aj tag a dozvedieť sa o mne čosi málo nového.

Bola som asi v siedmej, ôsmej triede. Nepamätám si presne. Len si pamätám, že som v nejakom časopise videla reklamu, ktorá ma veľmi zaujala. Reklama predáva a mňa vie dobrá reklama veľmi zaujať a som schopná ju oceniť.. Povedala som maminke, že by som ju chcela. Isto to bolo cez jarné prázdniny, keďže sme boli na chate. Potom prišli jarné nákupy. Uvidela som niekde tú- danú reklamu. Ihneď som začala maminku presviedčať. Bola to asi moja prvá "naozajsná" špirála. Dovtedy som mala len tie farebné z avonu. Kto ich nemal? Pamätám si, že bola stráááášne drahá, stála okolo 300 korún českých. Áno, kupovali sme ju v Zlíne. Maminka sa nakoniec dala presvedčiť. Tak som mala svoju prvú superdrahú špirálu. Milovala som ju. Mala krásny tvar, obal a hrebienok mi neuveriteľne sedel. 


Dobre mi rozčiesal riasy a preto som si ju kúpila asi ešte dvakrát. Keď ma Veronika označila ihneď som si na ňu spomenula a začala som ju hľadať. Nanešťastie som ju nikde nenašla, ale keby ju nájdem isto si ju kúpim znova. Touto špirálou som si vytvorila vzťah so značkou Bourjois a kúpila som si od nich ešte tiene a pár lakov. Doteraz patrí medzi moje obľúbené značky. 

Díky Veronike, že ma označila a ja som si mohla pospomínať. Mňa by tiež zaujímali prvé super luxusné veci ostatných blogeriek. Nebudem ich označovať ale dám im pod článok koment s týmto tagom a dúfam, že aspoň jedna ho spraví. 

Zatiaľ peknú nedeľu a choďte sa prejsť, keďže je vonku pekne! 

4 komentáre: