nedeľa 30. júna 2013

Veľký prehľad

Avon Infinitize, Lumene Blueberry Volume Mascara, Max Factor False Lash Effect, Maybelline One by One, Pupa Macara Vamp!




Krásnu nedeľu všetkým prajem!
Aj keď zrovna nesvieti slniečko ale s dobrými kamarátmi/rodinou/knihou to nemusí byť až tak zlé. Ja sa dneska poddám na činnosť, ktorú tu na blogu robím najmenej rada. Recenzia špirál. Jednoducho ich nerada fotím na oku. Preto to odkladám a radšej napíšem taký sumár. Dneska vám ukážem špirály, ktoré používam minimálne dva mesiace niektoré už aj dlhšie. 


Takto nejako vyzerajú moje riasy bez špirály. Rastú nie ohnuté smerom nahor ale skôr rovno. NA koncoch sú málo sfarbené, krátke ale celkom husté. Na každej fotke mám JEDNU vrstvu špirály. 





Avon Infinitize Mascara - Ako novinku som si ju kúpila hneď, ako ju dali do katalógu. Zaujal ma jej kartáčik. V pár recenziach, čo som na ňu čítala sa zdal nepoužiteľný ale mne sa naopak celkom páči. Dostane sa ku každej riase zvlášť, pekne ich prečeše. Len problém je v tom, že obsah špirály je moc riedky a "neudrží" mi riasy vytočené. Preto ju používam len na spodné riasy, ku ktorým sa dobre dostane a vydrží. 






Max Factor False Lash Effect odtieň Black Brown - Milujem túto špirálu a toto je asi tretie balenie. Teraz som si kúpila trochu do hneda farbu, pretože som chcela vyskúšať niečo iné. Nabudúce sa asi vrátim k čiernej, pretože táto farba mi až tak nezvýrazní oči. Úplne stačia dve vrstvy a riasy mi zahustí, rozčeše a aj trochu predĺži. No na predĺženie potrebujem ešte inú špirálu. Zatiaľ jedna z najlepších špirál, aké som mala možnosť vyskúšať. 





Lumene Blueberry Volume Mascara odtieň Brilliant Black - Každý ju asi pozná veď bola v LB. Ja som ju odvtedy používala a myslím si, že už o nej môžem napísať všetko potrebné. Zahusťujúca moc nieje ale na druhej strane je veľmi dobre predlžujúca. Takže keď ju použijem pod Max Factor mám super riasy. Mala by byť vyživujúca ale nejaké extra rozdiely som si nevšimla. Riasy mi padajú po jednej raz za čas, takže je to v pohode. Takisto odporúčam.





Maybelline One by One - O tejto špirále sa toho už popísalo. Väčšinou to boli pozitívne recenzie. Ja som po nej nejako extra netúžila ale dostala som ju od svojej kaderníčky, za 3x nafarbené vlasy. Tak som sa jej pozrela na kartáčik. Riasy mi zahustí a predĺži ale v druhej vrstve mi ich strašne zlepí. Preto ju používam, keď niekomu lepím riasy na zlepenie jeho s umelými. Samostatne sa mi moc nepáči a ja by som ju neodporučila.






Pupa Mascara Vamp! odtieň 301 - Pokutová špirála. Pamätám si, že s kámoškou, keď sme boli menšie sme si vždy na leto kúpili špirály z avonu modrú, tyrkysovú alebo fialovú. Nosili sme ich úplne vážne. Potom prišlo obdobie čiernej. Teraz keď som uvidela túto krásne modrú farbu, tak som sa rozhodla, že ju chcem. Krásne zvýrazní hnedé / zelené oči. Po použití je to že bum mám oči! Je krásna s modrou linkou. Strašne rada ju používam hlavne teraz cez leto. Celkom fajn predĺži riasy, málo zlepuje ale to jej odpustím. A môžem odporučiť.

Keď ste sa dostali až sem, tak vám ďakujem, že to so mnou zvládate. Dúfam, že vám to pomôže pri výbere. 

Aké sú vaše najlepšie špirály? 
Koľko špirál používate naraz?

7 komentárov:

  1. juj naraz? aj 5 :D ja neviem obstáť s jednou... najlepšia bola diego dalla palma, prima visione, no ale už došla.... teraz mám najradšej incrediball od miss sporty, nenávidím maybelline a astor, milujem max factorky, ešte sa tu nájde pupa, ale ja s tým veľkým klasickým kartáčom už ani narábať neviem :-/ chvalabohu, vždy to mám komu posunúť a tak si nájsť dôvod na kúpu novej riasenky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš asi tak ako ja. Ale to treba toľko špirál slubujem :D

      Odstrániť
  2. Řasenka číslo 3 by u mě zvítězila, modrou já ne-e :) Zvu tě na GA :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá Max factor ma zaujala. Presne takú hladám. Aby nezlepila mihálnice,len ich pekne prečesala.Neznášam keď mi špirála urobí ,,pavúčie nôžky´´.

    Po výplate utekám kúpit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to dúfam, že sa ti bude páčiť! Potom napíš ako ti sadla.

      Odstrániť
  4. Taky uvažuju, že tu avonovou vyzkouším, ten kartáček mi přijde neskutečnej, takže jsem docela zvědavá, co to udělá. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš svoje riasy vytočené tak to bude celkom fajn :)Ak nie tak ju nevyužiješ.

      Odstrániť