streda 22. mája 2013

Jarné miláčiky

L´oreal Color Riche : 602 Perle De Jade, Essence Colour &go : 111 English Rose, Essence Nail art : 13 mrs and mr glitter, Gabriella Salvete Calcium






Ahojte kočky!
Maturitný maratón stále pokračuje dneska mám jeden deň voľno a zajtra končím s matematikou. Bojím sa ale chcem to mať už za sebou. Držte mi palce :)
Dnešná recenzia bude o mojich dosť obľúbených lakoch teraz na jar. 




Mint lak k jari patrí. To sa musí nechať. Mne sa veľmi svetlé laky nepáčili ale chcela som ho vyskúšať. Teraz už svetlé laky mám rada. Nemôžu úplne nahradiť tmavé laky ale na jar sú v pohode. Tento som si kúpila kvôli špirále zdarma a je úplne super! Má skvelý štetček, ktorý je hrubší a širší. Malíček si nalakujem na jeden ťah. Ostatné prsty tak na dva až tri ťahy. Vydrží tri, štyri dni a je naozaj super. Kryje v dvoch vrstvách. Keby nestál okolo 4€ kúpim si celú sériu týchto lakov. Keď budú v zľave berte ich oplatia sa :)




Vynoveným lakom z Essecne sa celkom vyhýbam. Po niekoľko recenziach na nete som bola sklamaná z ich "vylepšenia". Ani neviem, ako sa ku mne dostal ale celkom sa mi páči. Lakuje sa úplne skvele, tiež má skvelý štetček a pri lakovaní som si hovorila, že čo všetci o tom hovorili? Potom som sa večer pozrela na nechty a pochopila som. Do večera je na končekoch odretý. V kusoch sa neolupuje. Preto na končeky nanášam nejaký topper. Ďalší lak z essence základnej rady si asi už nekúpim. 




Tento lak som si kúpila v Brne v druhom stojane, ktorý som v PB vôbec nevidela a bola som úplne mimo a skákala som od jedného konca k druhému. Tento topper som chcela vyskúšať, odkedy som ho videla na nete. Je to bežný topper s 6 uholníkmi. Mám rada túto modrozelenú kombináciu. Lak pod ním vydrží dlhšie. Musíte dať viacej vrstiev aby ste mali  čo najviac šesťuholníčkov na nechte. 



Celá značka Gabriella Salvete je mi nesympatická ani neviem prečo. Všetci, ktorí ju vyskúšajú hovoria, že majú skvelé laky a aj ostatnú kozmetiku. Vždy prídem k stojanu, že Áno kúpim si niečo! a odídem s prázdnym košíkom. Teraz som potrebovala niečo na zlepšenie stavu nechtov, tak som sem samozrejme došla a kúpila. Keď sa nalakuje nechty sú jednoducho pevnejšie. Ale keď ho odlakujete nie som si istá, či je tam nejaký efekt. Používam ho na nechty na nohách a je super, pretože ak zakopnem alebo tak, tak nechty mám pevnejšie a nelámu sa toľko. Musím sa viac pozrieť po lakoch a veciach od tejto značky, keďže som spokojná. 


Aké laky používate na jar vy?
Máte niečo od GS, čo by som mala vyskúšať?

6 komentárov:

  1. Ten lak od essence mám aj ja a má neskutočnú farbu, konzistenciu a rýchlosť schnutia. no a úplne z neho stačí jedna vrstva...

    momosbeautydiary.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som si teraz na jar/leto kúpila taký korálový od Astoru 840 creamy coral, takže momentálne ulietavam na ňom

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja práve teraz používam najviac lak od GS z limitky Stars, odtien Intense Coral, ten sa mi velmi páči momentálne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten si tiež chcem kúpiť ja mám ten strieborný a nikde ho neviem zohnať :(

      Odstrániť
  4. Tiež na jar nosím mint farbu :) Prvý je super!

    OdpovedaťOdstrániť