piatok 10. mája 2013

Balea Kokosák

Balea kokosový šampón + kondicionér


Posledný deň v týždni a ideme von. S triedou ideme vyberať peniaze, takže prispejte a večer oslavujeme.
Dnešná recenzia nebude nejaká extra špecial, pretože o tomto šampóne som odkedy blogujem čítala skoro stále. Používam iné ako drogérkové šampóny ale chcela som vyskúšať niečo lacnejšie a čo iné ako šampón za evro? Ale pripravujem vás, že takýto fail som tu už dávno nemala.


Šampón som použila len párkrát. Zdá sa mi, že mi vlasy ani poriadne neumyje. Ešte v deň umytia sú síce celkom nositeľné ale na druhý deň sú moje vlasy hrozné. Jediný jeho plus je vôňa. Neviem čo by som viac o ňom napísala za mňa hrôza.


Balzám či čo je to je trošku hustejší šampón. Nechutne mi oslizne vlasy a na druhý deň si môžem umývať znova. Takisto jediné pozitívum je vôňa. 

To sum up: Nikdy by som si ho unova nekúpila Balea šampón ma vôbec neoslovil a ďalšie si neplánujem kúpiť. Iba ak by vyrobili sprej do vlasov s rovnakou vôňou. To by som možno pouvažovala.

Skúsili ste tieto ich šampóny?
Máte nejakého obľúbenca?

14 komentárov:

  1. celkovo výrobky na starostlivosť o vlasy od Balea sú o ničom, takže ani táto tvoja negatívna skúsenosť ma neprekvapila... Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som zatial ziadne balea vyrobky na vlasy nemala a neplanujem ani do buducna. ale je fakt ze kokosovu vonu milujem a ako si povedala, keby bol aj sprej, do neho by som asi isla len kvoli voni:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mali by sme spísať petíciu, že chceme voňavý sprej do vlasov :)

      Odstrániť
  3. mám rada ich balzamy na vlasy v tej tube, ale toto ma nikdy nelákalo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A ja zase musím oponovať :D chystám dlhšie recenziu na tento šampón a mne dosť vyhovuje, pretože je lacný môžem ho "džabať" do vlasov koľko len chcem, je bez silikónov čo mi vlasy šetrí pri tak častom umývaní a ináč som používala aj drahšie šampóny, no bohužiaľ musela som vlasy tak či tak umývať toľkokrát ako teraz čiže za mňa jednoznačne áno :) + tá neskutočná vôňa no :D aj keď ešte poviem, že možno svoje po tom šampóne robí aj kondicionér od Cien...ten má na vlasy najvýslednejší efekt podľa mňa :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne o tomto sú blogy a kozmetika, každému sadne niečo iné. Používam naozaj rôzne šampóny a presne tento mi nesadol, čo vieš možno mne by nesadli tie tvoje :)

      Odstrániť
  5. Mne tieto produkty veľmi vyhovujú - odporúčam pre veľmi suché vlasy...!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno to preto nebude pre mňa lebo ich nemám suché.

      Odstrániť
  6. Tiež som videla tento šampón na každom blogu a tak som sa ho rozhodla skúsiť. Pred mesiacom som ho dotiahla domov a už ho niet. Nie je to síce žiadny zázrak,ale vyhovuje mi,mám tiež suché vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. zatiaľ som naň čítala len samé pozitívne ohlasy a chcela som si ho kúpiť, ale po tomto článku o tom pouvažujem...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš suché vlasy možno v pohode. Lenže ja mám suchú tak polovičku a druhá polivička sa mi rýchlo mastí :(

      Odstrániť
  8. Ja som ho už tiež vyskúšala, vlasy mám mastné, prvý deň vyzerali vlasy ok, na druhý deň to bola už klasika - mastné, ale to je u mňa bežný jav bez ohľadu na šampón. Táto klasická Balea mi až tak nesadla, ale Balea Professional to je niečo iné, hlavne šampón na hnedé vlasy bol jediný, ktorý som si mohla kúpiť trikrát po sebe a nemala som mastné vlasy, navyše pekne vonia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ten mám kondicionér a tiež mi nesadol. Asi už baleu nebudem skúšať.

      Odstrániť