nedeľa 7. apríla 2013

Potrava pre pokožku ?

Skin food Nail Vita 







 Jedna vrstva


Dve vrstvy


Ráno, keď sa zobudíte




Krásnu nedeľu prajem všetkým!
Dneska som sa zobudila a na pár sekúnd som aj videla slniečko! Takže dúfam, že tá jar už je tu. Pretože v takomto počasí sa vôbec nedá prechádzať a to ma vôbec nebaví. 

Dneska budem písať trošku sklamanú recenziu. Vždy som chcela vyskúšať tieto laky a ako som brázdila po internete našla som túto krásnu čierno - červenú farbu. Aj napriek vyššej cene okolo 3,50€( čo za laky teda nedávam) som sa rozhodla, že ho vyskúšam. 
Objednávala som ho z ebay od predajcu rubyruby76 všetke prebehlo v pohode a do dvoch týždňov tu lak bol. Hneď som ho musela vyskúšať a bola som naozaj šťastná, že farba splňuje všetky moje predstavy. V druhej vrstve je naozaj nádherná. Počkala som, kým všetko zaschne natrela nadlakom a ešte tri hodiny sa učila, bola na nete, čítala som. Nechty boli stále krásne a ráno som sa zobudila a mala na nich obliečkový vzor. Bola som z toho dosť sklamaná. Preto som ho skúsila nalakovať jednu vrstvu ráno druhú na druhý deň a aj tak sa všetko otlačilo. 
Tipujem, že to bude kvôli konzistencií, ktorá je moc tekutá. Pretože od otverenia trošku zhustla a problém s otláčaním nieje až taký veľký. Ale aj tak od laku s touto cenou som čakala viac.

Keby sa tento lak neotláčal, bol by to naj lak aký som mala a kúpila by som si isto aj viacero odtieňov. Ale takto som sklamaná. Ďalšie laky od tejto značky si kupovať nejdem. 

Máte skúsenosť s lakmi SF?
Aké laky sú vaše obľúbené?

5 komentárov:

  1. Pekny odtien ja vsak taketo tmavsie nepouzivam...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vůbec neznám, díky za představení :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mam strasne rada taketo farby aj teraz mam daco obdobne :)

    Inak vies co je tu Murumuru? :) Ak nie viac o nom tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/chameleonska-maska-na-vlasy.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak ta barva je super! Škoda, že je tak nekvalitní :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to teda je. Pretože toto je moja vysnívaná farba laku :/

      Odstrániť