nedeľa 20. januára 2013

Štetce Gosh

Štence Gosh



Štetce Gosh sú moje úplne prvé štetce! Dva z nich mám možno už viac ako 5 rokov a to už je čo povedať! Myslím, že toto bude najobjektívnejšia recenzia, čo sa týka času skúšania. Kto číta môj blog vie, že značka GOSH je jednoducho moja srdcovka! Takže ako by to bolo keby som od nich nemala svoje prvé štetce?!
Veľa z vás si nanáša tiene prstami ale mne to akosi prstami nejde, priložené aplikátory k tieňom sú podla mňa úplne nanič. Preto používam štetce. Stačilo by mi dokopy možno 5 štetcov na celú tvár ale nie. Odkedy sledujem dianie na blogoch o kozmetike stále musím svoju zbierku rozširovať. Napr. teraz už si brúsim zuby na pink bambu # 776. Už aby bol v predaji. Byť blogerkou je hold ťažké :D




Úplne si pamätám ako som si vyberala tento štetec vo fanku a presviedčala maminu ako veľmi ho potrebujem :D Teraz ho tiež používam dosť často, hlavne na nanášanie tmavšieho tieňa do vonkajšieho kútiku oka. Je vyrobený z prírodných štetín. Takže nie je až tak jemný ako štetce RT. Ale stále je dosť jemný nato aby ste neplakali, keď ho budete používať. Umývala som ho veľakrát a vôbec nestráca štetinky. Musíte ho sušiť "dole hlavou" a prstami ho po zavesení vytvarovať do pôvodného stavu. Pretože ak to neurobite budete ho mať do strany ale pri ďalšom umývaní sa to dá pekne do poriadku.










Tento štetček som si brala ako druhý. Nevedela som načo ho budem používať ale chcela som ho. Teraz ho používam ako jediný štetec na spodnú linku alebo na nakreslenie detailu. Je takisto vyrobený z prírodných štetín ale je oveľa mäkší ak RT na linku. Vôbec nestráca štetinky a dobre sa umýva aj suší. 




Tento štetec som dostala od sestry o pár rokov neskôr. Každý už mi dáva kozmetiku alebo štetce :))) Je kratší a hrubší ako prvý štetec. Používam ho na nanesenie tieňa cez celé viečko. Alebo keď chcem rýchlo zafarbiť väčšiu plochu. Keďže je novší má už aj číslovanie. Konkrétne tento je 348, neviem podľa čoho sa číslujú. Rovnako ako staré štetce je prírodný a nepúšťa pri umývaní štetinky. 





Tu vidno rozdiely v dĺžke štetcov a hustote. 






Posledný štetec na púder som si kúpila minulý rok po kúpe egyptskej hlinky. Treba ju nanášať štetcom s prírodnými štetinkami. Aj hlinku aj púder nanáša rovnomerne a naberá len toľko produktu, koľko je potrebné. Na stránke gosh som sa dozvedela, že je vyrobený z prvotriednej ovčej vlny(?!). Ja som to skôr tipovala na nejakú kozu. Je celkom jemný a dobre sa umýva. Sušiť ho tiež treba "dole hlavou". Tento má číslo 300. 





 Takže toto sú moje prvé štetce. Myslím, že už ani niesu v ponuke. Už mám celkom veľkú (no nie kompletnú) zbierku štetcov. Nemám ich kde dávať. 
Poraďte ako skladujete štetce vy?
Používate štetce prírodné alebo umelé?

3 komentáre:

  1. ten na púder vyzerá úplne najparádnejšie! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bez štětců už neudělám ani ránu a tyhle vypadají super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja takisto! Nechápem baby, čo používajú aplikátory alebo prsty.....mne to nejde :/

      Odstrániť