pondelok 28. januára 2013

Rozjasním čo len chceš

Rozjasním čo len chceš




Ďalšia vec z NYX, ktorú mám je 01 HIGHLIGHTER mosaic powder. Počula som o ňom od Peti. Tá si ho nevie vynachváliť a ja už viem prečo. 


Balenie je zase raz škaredé a vyzerá lacno. Normálne by som si to v drogérke asi nekúpila. Obsahuje mozaiku piatich farieb, ktoré môžete používať samostatne alebo premiešať. Ja osobne používam radšej premiešané všetky odtiene. Vznikne z toho krásny striebornoružový mix. Nemá trblietky a napriek tomu rozjasní. Výdrž je lepšia ako pri lícenkách, keď dám bázu, tak aj celú noc. 


1.všetky spoločne 2. biely 3. fialový 4. ružový 5. béžový 6. hnedý

Na nanášanie používam setting brush od Real Techniques. Musím povedať, že sa z neho celkom dosť práši. Čo mi trochu vadí. Používam ho pod najvyššiu časť obočia, nad lícne kosti. Niekedy musím vyskúšať aj trik na zväčšenie pier a dať si ho do srdiečka vrchnej pery. 


Vyskúšala som už aj tekuté rozjasňovače a môžem povedať, že tento sa im v pohode vyrovná. Ak chcete rozjasňovač, ktorý vám isto sadne za dobrý peniaz, skúste tento. 

10 komentárov:

  1. Tajy ho mam a je fajn, ale sama mam radsi trosku trpytek v rozjasnovacich, coz mi u tohoto chybi:-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma možno tri rozjasňovače. Zatiaľ niesom nejaký profík, čo sa týka ich používania. A trblietky mám rada na také výraznejšie líčenie. Tento je pre mňa použíteľnejší. :)

      Odstrániť
  2. rozjasňovače nejako nepoužívam...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala by si vyskúšať. Hlavne pod obočím to robí zázraky. :) A na babách, keď ich líčim som zistila, že im to urobí naozaj krásny 3D efekt :)

      Odstrániť
  3. veľká náhoda, dnes som naň pozerala, no asi pôjdem do neho a kúpim, za tú cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. bez rozjasňovača sa už ani nepohnem z domu :) je to skutočne zázrak! a nemusí to byť drahá záležitosť takže super tip! určite keď budeme robiť další nákup z nyx stránky asi si ho tam prihodíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som uz davno prisla rozjasnovacom na chut. Tvári doda uplne iny rozmer a na fotkach je to fakt skvele. Ja mam este dodnes rozjasnovac S-he z DM a som s nim spokojna. Ale tento tvoj tiez vyzera super!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. teda tak to sa mi páči. poobzerám sa po nom v drogerii.

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť