štvrtok 24. januára 2013

Regina

Regina 






Ako som už spomínala v tomto článku momentálne mám celkom suchú pokožku. Skúšala som teda nejaké vzorky a mám aj krém, čo by som si chcela kúpiť. Blbé je, že stojí okolo 15€. Tak som hľadala lacnejšiu variantu. Tento krém som objavila v Teta drogeriach. Dlho som si ho pozerala a nakoniec som sa rozhodla pre tento. Bol tam ešte jeden slovenský (pre ktorý možno skočím) ale rozhodla som sa pre tento, pretože bol k nemu zadarmo balzám. A ešte preto, lebo Petra z Lovelyhair spomínala, že kozmetika Regina je celkom dobrá. 


Regina mandľový krém pre suchú pleť. Prvé, čo vám musím povedať je, že krásne vonia. Je to taká vôňa ako nejaký krém, ktorý maminka používala keď som bola malá. Veľmi sa mi páči. A pripomína mi hlavne zimy. Druhá vec je konzistencia.  Je hutnejší ale dobre sa rozotiera a celkom rýchlo sa vsiaka. Dobre vyživí a mala som po ňom pocit jemnejšej pokožky. Je určený pre suchú pokožku k jej ošetreniu, zjemneniu, zvláčneniu a upokojeniu. Toto všetko spĺňa. Obsahuje mandľový olej, D- panthenol, vitamín E, karité. No a tu sa asi dostávame k problémom. Asi po týždni používania, keď som bola spokojná, že som našla konečne dobrý krém, sa mi vyhodila krupica pod očami. Nebolo to vôbec vidieť ale keď som sa natierala cítila som ju pod prstami. Krém som vysadila a po dvoch troch dňoch sa všetko vrátilo do normálu. Zistila som, že mi asi vadí karité. Neviem si to ináč vysvetliť. Krém poputoval k sestre a tá je s ním spokojná a nič sa jej na tvári nespravilo. Takže ais bude chyba vo mne. Čo je škoda, pretože inak sa mi krém veľmi páčil. 


Balzám bol zadarmo a hovorí sa, že darovanému koňovi na zuby nehľaď. Ale príde mi strašne tuhý a zle sa mi s ním natierajú pery. Málo vyživuje a samostatne by som si ho isto nekúpila. 


Takže na záver : Myslím si, že pre suchú pleť je dobrý aj keď mne zrovna nesadol. Neviem, čo mám s pleťou alebo čo je so mnou zle ale naozaj mi sedí len rúžový garnier. 

Máte pre mňa nejaké odporúčania na dobrý krém?
Skúšali ste už značku Regina?

7 komentárov:

  1. ja krémy nepoužívam vôbec.. pár som ich vyskúšala ale po každom sa vždy vyhádžem.. neviem či som skúšala práve tie nesprávne alebo v čom bola chyba.. asi v mojom ksichte :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám chybný xicht a berie mi iba garnier. :/ Bez krému by som asi nevydržala. Neštípe ťa tvár teraz cez zimu?

      Odstrániť
    2. ja som použivala garnier pleťovku, ale chcela som zmenu, tak som si kupila neutrogenu.. ale zistila som, že strašne vysušuje, hlavne na čele, normalne som mala šupinky, aj na nose :D no krásna som bola :D musím si pozrieť po nejakom kréme dobrom, asi skúsim vichy normaderm, ked už je to na tie nedokonalosti, tak by som sa asi od toho nemala vyhádzať.. alebo vieš mi nejaký odporučiť? po ktorom by som nebola celá vyhádzaná? :)

      Odstrániť
    3. No ja som okrem garnieru zniesla asi len Lovera ten ružový krém ale ten stojí 15€ či koľko tak som ho nekupovala. Aj keď myslím, že po tom, čo som vyskúšala, tak by som to mala aj lacnejšie. A ešte chvíľu musíš počkať a bude článok na jeden krém. Zatiaľ vyzerá celkom fajn. A to hovorím ja! :D A na jar idem skúšať ten, čo som dostala na vianoce. Zatiaľ ti viem odporučiť naozaj len ten garnier :/ a možno aj tú loveru len to som mala len vzorky. Neviem, čo by bolo po dlhšej dobe :/

      Odstrániť
    4. dnes som pozerala krém neutrogena, nech mám teda sadu, ale stojí myslím nejako do 7eur, a nechcela som ho zase kupovať pokiaľ neviem ako mi sadne.. je to naprdko tieto krémy.. ale našla som doma nejaké vzorky, tak idem skúšať :) si ma normálne navnadila týmito tvojimi recenziami :) sa teším na ďalšie :)

      Odstrániť
    5. Ja by som zaviedla POVINNE vzorky krémov. Veď to je strašné , keď si kúpiš krém a po pár nanesieniach ti vyraší na xichte ani radšej nechceš vedieť čo :D Super som rada, že sa ti páčia. Dúfam, že budú ďalšie,čo sa ti budú páčiť. :)

      Odstrániť