utorok 6. februára 2018

Čo si ešte kúpim?

Steamcream


Ahojte!
Takže Steam Cream, čo vám k tomu poviem. Videla som ho na mnohých blogoch. Niektoré blogerky ho ospevovali, iné zase moc nemuseli. Ja som bola trošku na hrane, pretože je drahší a nebola som si istá, že ho na 100% chcem. No keď som prišla do Sephory a mali ho v zľave, som sa rozhodla, že ho vyskúšam.



Krém je v plechovke a plechovky majú rôzne vzory, podľa kolekcie. Nápad je to celkom pekný. Plechovka sa mi neohla ani raz. Je to pevné a nerozbije sa, keď spadne. Samotný krém je vnútri bez ďalšej ochrannej fólie a ničoho. Nemá nijaku špeciálnu vôňu. Konzistencia Steamcreamu je niečo medzi krémom a vodou. Je naozaj ľahký.

Pre moju suchú pokožku je vhodný skôr na leto. Cez zimu mi bohužiaľ nevyživil pokožku tak, ako by som si želala. Na jednej strane sa strašne rýchlo vsiakol čo je pre mňa super ale na strane druhej, mala som potrebu sa s ním niekedy natrieť aj dvakrát. Myslím si, že na leto by to pre mňa nebol až taký problém. Ale tento krém mi nedal žiadnu pridanú hodnotu. Bol to pre mňa bežný krém, na ktorý zabudnem, hneď ako ho dopoužívam.

Aký pleťový krém používate vy, ak máte suchú pleť?

1 komentár: