streda 4. októbra 2017

Najlepší z najlepších

Becca rozjasňovač odtieň Pearl



Ahojte!
Rozjasňovač je skvelá vec na líčení. Najradšej mám síce rúž ale rozjasňovač celému líčeniu dodá bodku. Mám ich zopár a všetky používam veľmi rada. Tieto od Beccy som mala dva ale jeden sa na kompletku rozbil a vypadol mi z obalu. Myslím, že opal sa mi viac hodil ale teraz používam Pearl a zatiaľ niesom sklamaná.


Obal je už celkom kultová záležitosť od Beccy. Strašne sa mi páči. Balenie je obrie!! Celkom stačí jeden z týchto rozjasňovačov na celý život. Je dosť pevný a má v sebe kvalitné zrkadielko. Toto je presne ten produkt, ktorý je taký ťažší a pripadá vam luxusne.Je trošku pogumovaný, čo znamená, že na ňom ostávajú odtlačky. Ale stále je strašne krásny.






Produktu je, ako som už hovorila, neuveriteľne veľa(8g). Používam ho momentálne často a vidno len malé opotrebenie. Keď sa naberá, nezostáva po ňom žiaden prášok. Neopadáva zo štetca. Keď ho nanesiem na líca, trošku ho vidieť. Preto rada po nanesení štetcom, ho jemne vtlačím ho pokožky a vyzerá veľmi prirodzene. Jednoducho, ako keby ste mali fakt super pleť a dobre sa vyspali.




Ja niesom fanúšičkou rozjasňovača, ktorý "vidieť až z vesmíru". Ja mám rada rozjasnenú, prirodzenú pleť. Tento rozjasňovač to splňuje. Ak však chcete oslniť všetkých oproti, stačí dať dve vrstvy navyše a ľudia oproti si budú musieť dávať slnečné okuliare.




Becca rozjasňovač je stávka na istotu. Ak chcete mať jeden rozjasňovač na celý život, tak investujte do Beccy. Becca je pre ich rozjasňovače známa. Ja ešte plánujem nakúpiť, keď budú nejaké výpredaje druhýkrát odtieň Opal.

Aký je váš obľúbený rozjasňovač?
Čo je obľúbená časť vášho líčenia?

6 komentárov:

  1. Ja som si nedávno pomerne vypýtala na testovanie Mary-Lou Manizer od theBalm a je to pre mňa po všetkých stránkach úplne vyhovujúci rozjasňovač. Ale najobľúbenejšia časť je určite lícenka a potom riasenka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa je mary lou tiež skvelý ale niekedy je až príliš, vetdy používam túto krásku :D

      Odstrániť
  2. Ano ano ano!
    Za me produkt roku. Mam mini opal a vubec neubyva. Je uuuuzasny s to jsem myslela ze Mary je top.... Becca je top. Mam i tekuty, je prirozeny a dela super fresh efekt, nemuzu se toho nabazit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JA mám ten veľký a už je polka minutá! NEchápem :D

      Odstrániť
    2. Faaakt? Mozna ho moc setrim :D
      Nejradeji bych si koupila vsechny odstimy pudrove i tekute, tak treba az budu bohata :-D

      Odstrániť
    3. Teraz chcem tie mini :D Opal chcem isto

      Odstrániť