nedeľa 17. septembra 2017

Je zmena vždy dobrá?

Melt rúže odtiene NoOd, Summer!, 6six6, Dark Room




Ahojte!
O rúžoch značky Melt som už písala dávnejšie. Vtedy sa jednalo o moje najobľúbenejšie rúže. Boli veľmi pigmentované ale na druhú stranu vysušovali. Čo sa mi však páčilo, že keď ste ich raz dali na pery, vydržali tam, kým ste ich nedali preč. Preto som si ich chcela kúpiť viac, keď mali nejakú akciu. preto som si kúpla ďalšie 4.



Keď prišli, všimla som si nejaké zmeny už na obale. Prvý obal bol čierny s fialovým nápisom a perami. Nový obal mal na sebe rôznymi písmami napísané melt a šedý nadpis melt. Obal rúžu ostal rovnaký čierny, ale nadpis sa tiež zmenil z fialovej na šedú.



Čo sa však zmenilo najviac je formula rúžu. Z pigmentovaného, dlhotrvajúceho ale vysušujúceho rúžu sa to zmenilo na pigmtovaný, tak strednetrvajúci, krémový rúž. Táto zmena sa mi veľmi nepáči. Pretože, keď som vedela, že si dám starý rúž, vydrží do rána a na druhý deň si budem musieť dať dokopy pery ale celú párty sa o neho nemusím starať. S touto novou formulou si musím dávať pozor na to, či sa mi nerozteká okolo pier. Každý rúž má iné vlastnosti.



NoOd - Najsvetlejší rúž aký mám v svojej zbierke. Je to skoro ako korektorová farba. Kúpila som si ho hlavne na ombre look. Ale prekvapivo, keď ho použijem na celé pery, nevyzerám ako mŕtvola ale vyzerá to veľmi dobre. Skúšala som to hlavne teraz cez leto, keď som mierne opálená. Tým, že je krémovejší, musím ho častejšie opravovať ale až tak mi to nevadí. Myslím, že je najlepší zo všetkých 4 čo som si kúpila, čo sa týka komfortu nosenia.



Summer! - Tento korálový rúž som si chcela kúpiť aj nechcela. Lebo som sa bála, ako bude na mne vyzerať. Takýto odtieň mi absolútne nesedí. Ale na fotkách vyzeral vždy tak krásne. Bohužiaľ je zo všetkých 4 najhorší. Je veľmi krémový  a mastný. Nevpije sa do pier ale ostane na nich sedieť. To sa mi veľmi nepáči. Veľmi vidieť líniu medzi perami a ostatnou kožou. Navyše sa mi absolútne nehodí. Tento rúž sú vyhodené peniaze.



6six6 - Tento rúž ma dostal k značke Melt. Videla som ho na fotke na instagrame a moc sa mi páčil. Je takí tmavo vínový a moc krásny. Takéto farby sa mi hodia a rada ich nosím. Tento rúž je nositeľný. Takisto je dosť krémový. Nezvýrazňuje suché pery ani šupinky. Ale tým, aký je krémový, keď ho nosím, musím si dávať pozor na pery a často ho upravovať. Veľmi často sa stane, že sa mi zleje na vrchnej pere a nemám tam srdiečko ale jednu rovnú líniu. To sa mi nepáči a musím jednoducho dávať pozor, preto si rozmyslím, či ho budem nosiť.



Dark room - Posledný rúž, ktorý zatiaľ mám je spomienka na Loryno prvé rande s jej (asi už bývalým) manželom. Dark room bol klub, kde sa stretli. Fialový rúž vyzerá ale veľmi nositeľne j behom bežných dní. Ten rúž vydržal dlhšie ako ich manželstvo. Mne ho kúpil môj priateľ. Mám k nemu teda trošku iný vzťah. Aj napriek tomu to nie je môj najobľúbenejší rúž. Svojou krémovosťou je veľmi ľahko rozmazateľný. Preto si musím dávať pozor vždy, keď ho nosím.



Na slnku

V tieni

Ešte mám objednaný jeden rúž a potom s rúžmi značky Melt končím. Predtým som sa vedela spoľahnúť na tieto rúže. Dávala som ich slečnám, ktoré som líčila na svadby alebo stužkové a na druhý deň mi písali, ako to majú dať dole. Stálo to za tie peniaze. Tieto nové rúže sú však veľmi krémové a rozmazávajú sa. Rúžov, ktoré sú podobné je mnoho a oveľ lacnejšie. Preto si nemyslím, že by som potrebovala zrovna tieto drahé. Ale momentálne vychádzajú s tekutými rúžmi a celkom ma lákajú. :/ Asi sa nikdy nepoučím.

Aké sú vaše obľúbené rúže?

2 komentáre:

  1. Páčia sa mi tie tmavé odtiene, na jeseň ako vyšité :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne, ale myslím si, že mám aj kvalitnejšie ako tieto :/

      Odstrániť