nedeľa 3. septembra 2017

Zmizli?

Bi-oil




Ahojte!
Asi od siedmej triedy na základnej škole mám strie na vnútornej strane stehien. Som z nich nešťastná a rada by som sa ich zbavila. Viem, že to nie je možné ale vždy, keď vidím nejaký spôsob, ako sa ich baviť vyskúšam ho. Bi-oil ma lákal už strašne dlho. Nakoniec som dostala najväčšiu fľašku na vianoce. Ďalšie 2 som si kúpila ako prílohu k časopisu.



Balenie je krásne. Predstavte si super modernú, bielu kúpeľnu a na poličke tento olej. Jednoducho sa to tam hodí. Je priesvitné a vidíte jemne ružovo oranžový olej. Na vrchu je biely uzáver. Ľahko uvidíte, koľko vám ešte ostáva olejčeka.


Chcela som ho hlavne na strie. Je to celkom veľká oblasť, a natierať ju 3x denne je pre mňa nemožné. Snažím sa aspoň raz. Keď sa okúpem a natriem si stehná, sú neuvertiteľne hladké. Milujem ten pocit na nohách! Navyše sú strie trošku menej viditeľné. Pri pravidelnom používaní boli naozaj menej viditeľné ale nezmizli. Možno by som ho musela naozaj používať trikrát do dňa. Keď ho však prestanem používať, strie vidieť znova.


Olej navyše krásne vonia. Je to taká sladká vôňa ale vôbec ma nevyrušuje. Rýchlo sa vstrebáva a po chvíli si môžem dať na seba nohavice. Dá sa používať na vysušenú pleť alebo aj jazvy. Kamarátke som ho teraz darovala na jazvu po operácií. Uvidíme, či jej to spraví nejaký zázrak. Ak máte jazvy alebo strie isto by som ho odporučila. Ja som s ním veľmi spokojná a budem si ho ešte istotne kupovať.

Zbavili ste sa strií?
Čo používate na strie?

4 komentáre:

  1. Nevím, zda existuje nějaký kosmetický přípravek, po kterém by strie úplně zmizely, ale olejíček vypadá dobře.

    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež ho používam na strie a zdá sa mi, že sa trošku zjemnili. Uvidíme postupom času :)

    OdpovedaťOdstrániť